Fotocollage voor Sarah of Abraham

Stel hier samen met vrienden een fotocollage samen voor de  50 jarige en laat het drukken op bijvoorbeeld canvas of acrylglas.

wanddecoratie cadeau fotocollage

Vanaf € 42,95

Fotocollage samenstellen

Het leuke aan dit cadeau is dat je het geheel persoonlijk kunt samenstellen. Je bepaalt zelf welke foto’s er op het doek komen te staan en welke indeling gebruikt wordt. Op de website staat een makkelijke editor om een mooi eindresultaat mogelijk te maken.

raster foto cadeau 50 jaar

Er zijn verschillende formaten; 60 bij 40 centimeter is de standaardmaat bijvoorbeeld. 100 Bij 150 centimeter is ook mogelijk als je een grotere fotocollage wilt. Je kunt kiezen uit een staand of liggend formaat.

Daarnaast kun je makkelijk de opmaak van de fotocollage veranderen. Van bijvoorbeeld 3 foto’s naar meer dan 40 foto’s. Wanneer je op de ‘bestel hier’ knop klikt, vervolgens op ‘Fotocollage direct ontwerpen’ en daarna op ‘Lay-out’ klikt kun je deze opmaak makkelijk aanpassen. Je kunt ook de achtergrond van je collage aanpassen of bijvoorbeeld teksten toevoegen.

De levertijd is 2 tot 5 werkdagen. Naast de fotocollage zijn er nog veel meer fotocadeaus te vinden voor Abraham of Sarah als je op de ‘bestel hier’ knop klikt.

meer foto's cadeau raster 50 jaar