Zoek je nog een Sarah of Abraham Cadeau? Bestel hier een origineel persoonlijk shirt voor de 50-jarige. Een origineel cadeau waarbij je zelf het geboortejaar kunt kiezen. De link verwijst je gelijk naar het huidige jaar, maar je kunt zelf ook andere geboortejaren uitkiezen met behulp van de zoekfunctie.

1974 shirt verjaardag
cadeau button

Vanaf € 25,99

Een Origineel Shirt Cadeau

Op de website staan enkele ontwerpen die geschikt zijn voor een Sarah of Abraham Cadeau. Van elk ontwerp zijn een aantal variaties gemaakt met het desbetreffende jaartal. Via de ontwerper kun je het ontwerp zelf bewerken of zelf een leuk ontwerp opzetten. Mocht het shirt niet passen dan heb je 30 dagen recht op teruggave.

1974 shirt

Abraham Cadeau: Origineel Geboortejaar Shirt

Kies op de website eerst je favoriete categorie / ontwerp, zoek vervolgens jouw gepaste cadeau op. De cadeaus staan gesorteerd op alfabet.

Een shirt is altijd leuk om te geven. Vooral als de Sarah of Abraham er trost op is om hem te dragen. Kijk eens rond op de website om de ontwerpen te bekijken.

Meerder Merchandise Opties

Klik eens op de website rond voor andere versies van dit Sarah en Abraham cadeau. De ontwerpen die hierboven staan worden ook gedrukt op bijvoorbeeld een mok, verschillende truien, kussens of zelfs een beertje. Hieronder staan een aantal voorbeelden hiervan.

Made in 1974 cadeau

Aan het begin van het jaar worden alle cadeaus op deze website vervangen door de versie van het nieuwste jaar. Het kan daarom een aantal dagen duren voordat de nieuwste versie van deze ontwerpen online staat.

1974 trui

Dit cadeau is de bestseller op deze website. Met dit cadeau kun je dus ook niet echt fout gaan en vormt zeker een leuk aandenken voor een uniek jubileum.