Hieronder staan een aantal veel gestelde vragen aan 50jaarcadeau.nl. Mocht je antwoord er niet bijstaan, laat dan gerust hieronder een reactie achter.

Wat is 50jaarcadeau.nl precies?

De website 50jaarcadeau.nl heeft zich tot doel gesteld om de leukste en origineelste cadeaus te vinden voor mannen (en vrouwen uiteraard) die 50 jaar zijn geworden. Aangezien het vooralsnog ondoenlijk is om een gehele webshop te bouwen rond dit thema, wordt je op deze website doorgelinkt naar andere websites.

Voor het doorlinken ontvangt deze website een kleine commissie van het aankoopbedrag. Hier merk je als koper zelf niks van. Door deze kleine bron van inkomsten kan deze website in de lucht blijven en bespaar ik hopelijk veel mensen onnodig zoekwerk :). Voor een uitgebreidere uitleg over affiliate marketing kijk eens op deze website: http://nl.wikipedia.org/wiki/Affiliate_marketing.

Bij wie doe ik de bestelling?

De bestelling doet u bij de verschillende webshops waar naar verwezen wordt op deze website. Websites als bijvoorbeeld yoursurprise.nl en kadopagina.nl. Wanneer u op de bestelbutton klikt wordt u doorgeleid naar het betreffende product op die webshop.

Wat gebeurt er als ik op de ‘Bestel nu’ knop klik?

Wanneer u op deze bestelknop klikt wordt u doorgeleid naar de webshop waar het betreffende product te koop is. U heeft nog geen bestelling gedaan en zit dus nergens aan vast.

Zijn de aangesloten webshops betrouwbaar?

De aangesloten websites zijn naar mijn inzien betrouwbaar. Wanneer u de website bekijkt is dit vaak snel te merken. Bijvoorbeeld door het grote aantal reviews van tevreden klanten. Bemerkt u een verminderde service van de aangesloten webshops? Laat dit dan gerust weten!

Ik wil graag een Sarah / Abraham pop huren? Is dit bij jullie ook mogelijk?

Onze ervaring is dat deze poppen alleen via de lokale markt worden verhuurd. Mocht er bij u een bedrijf bekend zijn die deze poppen door heel Nederland kan leveren, en een ruim assortiment heeft, laat dit dan gerust weten.

Hebben jullie de producten ook zelf getest?

Vanaf september 2013 zijn we bezig om de aangeboden producten te reviewen. Dit kan natuurlijk niet in een keer. We streven er in ieder geval naar om voor elk product een review te geven. Zo weet u beter wat u precies koopt; een stukje extra service dat we graag leveren. De producten die getest zijn hebben het woord ‘review’ voor de productnaam staan in het productoverzicht.

Wat moet ik doen wanneer ik nog een vraag of suggestie heb?

Wanneer u informatie wilt of een suggestie heeft laat dan hieronder een berichtje achter of stuur een e-mail achter op info@50jaarcadeau.nl. We waarderen uw opmerkingen en proberen hier dan ook zo snel mogelijk op te reageren.