Bestel hier een persoonlijk hoefijzer voor de 50-jarige. Dit leuke Abraham of Sarah cadeau idee kun je laten graveren met een persoonlijke boodschap. Geleverd met een fraaie cadeauverpakking. Dit product heeft een levertijd van enkele werkdagen.

hoefijzer cadeau

Vanaf € 59,00

🚀 Snelle levering

💶 Veilig & vertrouwd betalen

Logos

Geef een hoefijzer cadeau met geluksgarantie

Bestel hier een daadwerkelijk gedragen hoefijzer. Als het hoefijzer niet gedragen is, brengt het namelijk geen geluk. Uw bestelling bevat een:

  • Een echt gebruikt hoefijzer met eventueel een persoonlijke gravure;
  • Een houten verpakking die ook met een boodschap gegraveerd kan worden.

Bestelling en levering

Wanneer je het hoefijzer  besteld wordt hij binnen een aantal dagen verzonden. Aangezien het een persoonlijk gemaakt item is kan het wat langer duren. Het hoefijzer wordt verstuurd in een mooie doos.

verpakking hoefijzer huwelijk cadeau

Het Cadeau Zelf

Het hoefijzer is mooi afgewerkt. De gegraveerde tekst (in mijn geval één regel) staat er mooi op.

Hoefijzer voor Sarah of Abraham

hoefijzer persoonlijk cadeau 50 jaar

Als je een leuk cadeau zoekt voor Sarah of Abraham is dit toch echt wel een topper. Iemand geluk brengen is natuurlijk altijd mooi. Maar dit cadeau wordt ook nog eens professioneel geleverd. Niet zo gek ook dat dit hoefijzer een van de meest verkochte cadeaus van deze site is.

Een Leuk Aanvullend Cadeau

Het hoefijzer is een van de bestsellers op deze website. Een ander leuk Abraham of Sarah cadeau idee is de persoonlijke fles wijn. Hieraan kun je zelf een tekst toevoegen en een eigen foto. Leuk om te geven aan de gelukkige 50-jarige.

wijn kist cadeau 50