Op zoek naar een Abraham of Sarah cadeau? Bestel hier een persoonlijke fles wijn om deze bijzondere verjaardag te vieren.

wijn kist cadeau 50

Vanaf € 14,95

🚀 Snelle levering

💶 Veilig & vertrouwd betalen

50 Jaar Cadeau

Sarah cadeau: Persoonlijk fles of een persoonlijke bekisting

Op 50jaarcadeau.nl proberen we leuke en originele cadeaus aan te bieden. Hier hoort natuurlijk een stukje service bij! Daarom proberen we alle producten eerst zelf uit te proberen, zoals deze van YourSurprise.nl.

Bestel via de bestelomgeving een persoonlijke fles wijn voor Sarah of Abraham. Voeg zelf foto’s en tekst toe en laat de fles wijn thuisbezorgen. Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld alleen een persoonlijke fles wijn of een persoonlijke bekisting van de wijnfles zelf.

Uiteraard worden er verschillende wijnen aangeboden. De rode wijn die wij hebben aangeboden betreft een Luc Pirlet Merlot uit Frankrijk en is vol en soepel. Domaine Luc Pirlet vestigde zich in 1995 in de Languedoc en heeft zich sindsdien bezig gehouden met het creëren van kwalitatief hoogwaardige wijnen. Naast de Merlot zijn er in de bestelomgeving, onder andere, ook een Chardonnay en een Syrah verkrijgbaar.

50 jaar fles in doos

Bestelling en levering

De bestelling via YourSurprise verloopt eenvoudig. Je kunt eenvoudig je tekst en een foto toevoegen; als je met Word overweg kunt, dan kun je dit ook. YourSurprise heeft de bestelomgeving zo ingericht dat je een voorbeeldweergave van het eindproduct kunt zien. Daarnaast kun je verschillende ‘frames’ gebruiken om je foto in te plakken. Het etiket wordt uit zichzelf al mooi en hoef je dus niet per se geheel zelf te ontwerpen.

De gepersonaliseerde fles wijn heb ik gisteren om half 2 besteld en werd vandaag om half 6 geleverd: prima service dus. Het cadeau wordt geleverd in een redelijk  grote kartonnen doos. Deze doos is afgedrukt met wijnflessen en het logo van YourSurprise. Op de doos is de pakbon geplakt. Wanneer je hier voor kiest staat hier alleen het adres van de 50-jarige op en wordt er geen prijs vermeld.

Wanneer je de fles voor 16.00 uur besteld is hij morgen in huis.

Verpakking van het cadeau

50 jaar cadeau fles wijn dicht

In de bestelomgeving bestaat de keuze om je fles wijn voor Sarah of Abraham op verschillende manieren te verpakken. Ik heb gekozen voor de simpele houten verpakking. Deze zit degelijk in elkaar. Het deksel schuif je er soepel af om daaronder de fles wijn te vinden. De fles zelf ligt op een plastic / fluwelen mal welke er goed uitziet.

Sarah Cadeau: Persoonlijk bericht toevoegen

In de bestelomgeving bestaat de mogelijkheid om een persoonlijk berichtje toe te voegen. Dit is een klein briefje die om de hals van de fles zit. Binnenin dit briefje vind je de persoonlijke boodschap. Dit is een leuke toevoeging en ziet er wel aardig uit.

persoonlijk felicitatie kaartje cadeau

De wijn zelf

50 jaar fles in doos met kaarjte
achterkant fles wijn sarah abraham

Persoonlijke fles wijn 50 jaar cadeau

Al met al een erg leuk en origineel Sarah cadeau. Ik had deze fles voor de gelegenheid gegeven aan mijn moeder en ze vond het een leuk cadeau. Binnenkort heeft ze een feest voor een 25 jarig huwelijk en vond dit cadeau daar ook erg geschikt voor.