Ludiek kado 50 Jaar: Laat hier je persoonlijke onderzetters ontwerpen voor Sarah of Abraham. Voeg zelf je foto’s, of tekst, toe om hiervan een origineel cadeau te maken.

Persoonlijke Onderzetter 50 Jaar
cadeau button

Vanaf € 8,95

Geef als origineel cadeau persoonlijke onderzetters

Kies voor elk van de 4 onderzetters in deze set een eigen foto. De onderzetters zijn krasvrij en hittebestendig. De onderzetters zijn van hardboard en van prima kwaliteit. Wanneer je op werkdagen voor 16.00 uur besteld heb je de onderzetters doorgaans de volgende dag in huis.

Persoonlijke Onderzetter Hart 50 Jaar Cadeau Ludiek

Originele Persoonlijke Onderzetters

Geef deze onderzetters cadeau als een leuke herinnering aan een 50 jarig jubileum. Ontwerp deze onderzetters ook erg makkelijk. In de bestelomgeving zijn er een aantal voorinstellingen die je kunt kiezen. Voeg je eigen foto’s toe en je hebt gelijk een mooi en professioneel ontwerp dat je prima cadeau kunt geven.

Persoonlijke Onderzetter Ontwerpen

De onderzetters zijn 9 bij 9 centimeter groot. Ze zijn gemaakt van hout en elke foto kan met een eigen afbeelding bedrukt worden. De onderzetters zijn gemaakt van hout en hebben een glanzende toplaag. Voor een paar euro extra ontvang je ook een houten houder om de onderzetters in te plaatsen.

onderzetters houten houder

Alternatief Cadeau Idee

Zoek je nog een ander leuk cadeau idee? Een ander ludiek kado 50 jaar idee is een persoonlijk straatnaambord is altijd populair op deze site en een van onze bestsellers.

Straatnaambord Abraham Persoonlijk Cadeau