Bestel hier een eigen straatnaambord cadeau voor Sarah of Abraham. Bepaal zelf welke naam en welke ondertitel er op dit échte straatnaambord komt!

Straatnaambord Abraham Persoonlijk Cadeau

Vanaf € 44,95

🚀 Snelle levering

💶 Veilig & vertrouwd betalen

Logos
Straatnaambord Cadeau 50 Jaar

Geef als origineel cadeau een straatnaambord voor een 50 jarige

persoonlijk straatnaambord

Het bord is gemaakt van plaatstaal, waarbij de randen zijn omgevouwen. Er zijn twee verschillende formaten beschikbaar, wanneer je op de bestelknop hierboven klikt. Er is een bord van 60 centimeter breed en een van 70 centimeter, het laatste bord is wat duurder maar hier past wel meer tekst op.

Straatnaambord voor Sarah of Abraham

Zoals op de foto te zien is kun je twee stukken tekst op het bord plaatsen. Dit gaat vrij eenvoudig in de bestel-omgeving. Als eerste kun je kiezen uit een geheel blauw bord, of een bord met een witte rand (zoals op de foto hierboven). Op beide borden kun je vervolgens twee teksten plaatsen. In de bestel-omgeving kun je deze teksten direct toevoegen. De bovenste (grootste) tekstregel kan 20 karakters bevatten. De onderste tekstregel kan 36 karakters bevatten, maar deze zijn wel van een iets kleiner lettertype. Wanneer je de tekst hebt ingevoerd ben je in principe klaar en kun je verder met de afronding van je bestelling.

Bestellen en versturen

Zo simpel is het om je cadeau bord in elkaar te zetten. Overigens wordt ook de mogelijkheid geboden om nog een extra kaartje toe te voegen. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je het bord gelijk naar de 50-jarige opstuurt en zelf niet op visite gaat.

Nog een laatste tip. Wanneer je vandaag besteld heb je het straatnaambord binnen enkele dagen in huis. Een ontzettend leuk cadeau voor Abraham of Sarah.

Veel plezier met dit leuke cadeau!

Aanvullend Cadeau

Als je nog een leuk aanvullend cadeau voor Abraham of Sarah zoekt is dit persoonlijke shirt wellicht wel leuk: het is in ieder geval de bestseller op deze website.