Bestel hier dit mooie document met de geschiedenis van de dag. Ontvang voor elke dag van het jaar de gebeurtenissen die op deze dag, door de eeuwen heen, hebben plaatsgevonden.

geschiedenis cadeau sarah abraham
cadeau button

Vanaf € 9,95

Een persoonlijk document cadeau

In de bestelomgeving kun je nu de ‘Geschiedenis van de Dag’ bestellen. Op dit document staat, voor een bepaalde dag, wat er door de jaren heen op deze datum is gebeurt. Een leuk cadeau om te geven aan Sarah of Abraham. Je kunt kiezen uit enkel een document, of een document met een lijst of een lintje er omheen. Bij de bestelling kun je een persoonlijke boodschap toevoegen.

lintje persoonlijk document origineel cadeau

Review geschiedenis van de dag

Geschiedenisvandedag.nl heeft 50jaarcadeau.nl twee persoonlijke documenten ter review opgestuurd. Waarvoor dank. Hier onder staat een korte review met een aantal productfoto’s.

Cadeau foto

Bestelling en levering

De website is in zijn geheel gericht op het verkopen van dit document. Bij het bestellen kun je aangeven voor wie het document bedoelt is. Evenals de datum, de soort dag (verjaardag, geboorte etc.) en de datum uiteraard. Hierbij kun het document aanvullen met een lintje of met een wissellijst. Het afronden van de bestelling gaat in drie stappen waarbij je kunt kiezen voor een apart afleveradres van je cadeau. Het persoonlijke document kan dus rechtstreeks naar de gelukkige opgestuurd worden.

Geschiedenis van de dag cadeau voor hem of haar

De levering van het cadeau vond de dag na de bestelling al plaats. Op de website wordt ook vermeld dat in de regel één werkdag na de bestelling het cadeau geleverd wordt. Dit gebeurd overigens in een grote witte enveloppe zonder logo of reclame.

wissellijst geschiedenis van de dag
Voorbeeld wetenswaardigheden.

Verpakking van het cadeau

Het document werd onbeschadigd geleverd in een stevige witte enveloppe. Hier valt verder niks op aan te merken. Éen van de twee documenten was geleverd in een stevige cardboard wissellijst.

Het andere document wordt geleverd met een goudkleurig lintje om het netjes te kunnen oprollen.

titel cadeau 50 jaar geschiedenis

Het cadeau zelf

Het document is strak gedrukt op een wat zwaarder vel papier. Het kleurgebruik komt goed tot zijn recht. Op het document staan toepasselijke foto’s en voor de titel is een mooi lettertype gebruikt.

Daarnaast staan de 40-tal wetenswaardigheden van nieuw naar oud opgesomd op het document. Het wemelt van de leuke feitjes. Bijvoorbeeld dat op 12 april 1583 Willem van Oranje voor de vierde keert trouwt of dat de 35e Paus Julius I overlijd; opgevolgd door Paus Liberius. Het merendeel van de wetenswaardigheden gaat over de laatste 200 jaar.

geschiedenis van de dag screenshot 50 jaar cadeau

Conclusie geschiedenis van de dag voor Abraham of Sarah

Al met al is het document een aardig cadeau om te geven. Als je er even voor gaat zitten is het echt leuk en verbazingwekkend om na te gaan wat er een aantal jaar geleden – of zelfs honderden jaren geleden – op deze dag heeft afgespeeld. De prijs is voor dit cadeau is zeker schappelijk wanneer je bedenkt hoeveel tijd er in de creatie van dit cadeau is gaan zitten. Kortom een prima en leuk cadeau voor Sarah of Abraham.

Ander Leuk Cadeau Idee

Zoek je nog een ander leuk cadeau idee voor hem of haar? Wat dacht je van een persoonlijk straatnaambord. Vul je eigen naam en tekst in en je hebt gegarandeerd een leuk en origineel cadeau om een 50 jarig jubileum te vieren.

Straatnaambord Abraham Persoonlijk Cadeau