Bijzondere cadeaubonnen: een unieke belevenis in de wereld van de valkerij. Beleef zelf hoe het is om met roofvogels om te gaan, leer de bijbehorende technieken en voor je het weet heb je zelf een roofvogel op je arm zitten.

cadeau button

Vanaf € 49,95

Valkenier Workshop 50 Jaar

Maak Kennis met Verschillende Roofvogels

Een erg interessante belevenis die begint met een ontvangst waar je koffie of thee en wat lekkers krijgt. Tijdens en na deze ontvangst krijg je uitleg over de rest van de dag en hoe je met roofvogels moet omgaan en de bijbehorende technieken. Aansluitend volgt een rondleiding en heb je de mogelijkheid om verschillende roofvogels vast te houden met een handschoen. Uiteraard leer je ook hoe je roofvogels naar je handschoen moet lokken.

Cursus Valkerij Cadeau

Roofvogel Workshop 50 Jaar Cadeau

Deze belevenis vindt plaat Berkel & Rodenrijs en Kalmthout (in België). De cadeaubon is 1 jaar geldig en wordt direct digitaal in je mailbox geleverd. De gelukkige kan binnen dit jaar zelf een datum kiezen. Deze workshop wordt gegeven van vrijdag tot en met zondag en duurt ongeveer twee en een half uur.

Aan de cadeaubon kun je in de bestelomgeving een persoonlijke boodschap toevoegen.

Roofvogel Workshop Belevenis

Zoek je nog meer bijzondere cadeaubonnen? Bekijk dan ook eens onze overzichtspagina met bijzondere belevenissen. We hebben de leukste voor jou op een rij gezet.

Roofvogel Belevenis 50 Jaar