Belevenis cadeau vrouw (of man): geniet van lekkere wijnen, bezoek het Nederlands wijnmuseum en geniet ook van een bijbehorend kaasplankje. Een ideaal cadeau om met z’n tweeën van te genieten.

cadeau button

€ 59,00 Voor twee personen

Wijnproeverij Sarah Cadeau

Wijnproeverij Cadeau Idee

Heb je zin om eens gezellig wijn te gaan proeven? Dan is dit wel een ideaal cadeau (geschikt voor 2 personen). Op deze prachtige locatie in het Nederlands wijnmuseum. Allereerst leer je uiteraard wat tips en tricks over het wijnproeven onder leiding van een deskundige. Daarna krijg je een vijftal wijnen aangeboden om van te genieten. Hierbij krijg je uiteraard ook wat blokjes kaas en brood. Aansluitend mag je een bezoek brengen aan de wijnkelders en het wijnmuseum zelf. Voor de proeverij begint krijg je overigens ook een ontvangst met koffie of thee aangeboden. Als afsluiting krijg je bovendien ook een kelnersmes mee en een boekje over wijn proeven.

Wijn Proeven Cadeau Idee

Wijnproeverij Sarah of Abraham Cadeau

Deze wijnproeverij vindt plaats in Arnhem en duurt ongeveer drie uur. De proeverijen vinden alleen plaats op zaterdag. Aansluitend kun je natuurlijk ook nog de prachtige binnenstad van Arnhem bezoeken.

De cadeaubon wordt alleen digitaal aangeleverd. Aan de cadeaubon kun je een persoonlijke boodschap toevoegen. De cadeaubon is een jaar geldig. Binnen dit jaar mag de gelukkige zelf een zaterdag uitkiezen wanneer hij of zijn wil deelnemen aan de proeverij. Een leuke belevenis cadeau voor een vrouw of man.

Wijn Proeverij Belevenis Cadeau

Wijnvaten Belevenis 50 Jaar
Wijnmuseum Wijnen
Wijnmuseum Voorraad