Op zoek naar een gezellig cadeau voor een 50-jarig jubileum of een andere gelegenheid? Deze belevenis voor 2 cadeaubon geeft het recht op een leuke rondvaart in Giethoorn en aansluitend een high tea.

cadeau button

€ 72 Voor 2 personen

Rondvaart Cadeau 50 Jaar

Belevenis voor 2 – Een Gezellig Cadeau voor Sarah of Abraham

Ervaar een mooie rondvaart door Giethoorn en een leuke high tea achteraf in restaurant De Rietstulp. Het vertrek van de rondvaart start ook bij De Rietstulp, hier krijg je thee, koffie en speculaas aangeboden. Na deze lichte versnapering vertrekt de boot, onder leiding van een ervaren gids, door Giethoorn. Aansluitend is er dan de high tea. De gids vertelt onderweg over de geschiedenis en de aanwezige flora en fauna. Bij terugkomst heb je een uur de tijd om zelf Giethoorn te verkennen alvorens de high tea begint.

High Tea Giethoorn Cadeau

Rondvaart met High Tea voor 2 Personen

De rondvaart vindt plaats in Giethoorn en de gehele belevenis duurt ongeveer vijf uur. De cadeaubon is een jaar geldig en je mag zelf een datum uitkiezen om aan de belevenis deel te nemen. Deze vindt in principe plaats op maandag tot en met zondag.

Deze cadeaubon wordt alleen digitaal opgestuurd. Je hebt het cadeau dus direct in huis. Aan de cadeaubon kun je wel een persoonlijke boodschap toevoegen in de bestelomgeving om hem extra speciaal te maken.

Wanneer je wilt kun je de cadeaubon nog omruilen voor een andere belevenis.

Rondvaart Giethoorn
Giethoorn 50 Jaar

Zoek je nog een andere belevenis voor 2? Bekijk dan ons belevenissen overzicht. We hebben daar de leukste belevenissen van diverse bedrijven voor je op een rijtje gezet.