Altijd al eens een ballonvaart willen maken? Dan is een 50-jarig jubileum een goed moment. Maak kennis met de kunst van het ballonvaren met deze geweldige belevenis en cadeaubon.

cadeau button

€ 139,00

Ballonvaart 50 Jaar

Ballonvaart Sarah of Abraham

Deze ballonvaart duurt gemiddeld een uur onder professionele begeleiding. Aansluitend is er een champagne-ceremonie. Uiteraard word je ook weer terug gebracht naar het startpunt. Ook krijg je een leuk certificaat van deze belevenis.

Cadeaubon Ballonvaart

Bij rustig weer word je verwacht bij de opstijglocatie. Je maakt er kennis met hoe het ballonvaren er aan toe gaat. Samen met de deskundige begeleiding help je met het gereed maken van de ballon. Dit gebeurt met behulp van grote branders en ventilatoren. Wanneer er genoeg warme lucht in de ballon zit stijgt de ballon op en moet iedereen in het mandje gaan staan. Daarna stijgt de ballon langzaam op en kun je gaan genieten van het uitzicht. Na een mooie rondvlucht zet de ballon ook langzaam weer een landing in. Gemiddeld ben je een uur onderweg. Wanneer je niet over een geschikte landingsplek vaart kan dit echter wat langer duren, de richting van de ballon valt namelijk niet echt te sturen.

Ballonvaart Sarah Abraham

Deze cadeaubon is te besteden op dertig verschillende locaties door Nederland. Al met al duurt de hele ervaring zo’n drie tot drie-en-een-half uur. Op de meeste locaties kan van maandag tot en met zondag gevaren worden.

De cadeaubon is een jaar geldig. Binnen dit jaar kan de gelukkige zelf een geschikte datum kiezen om te gaan ballonvaren. Uiteraard moet het weer op die datum ook meewerken.

Aan de cadeaubon kan een persoonlijke boodschap worden toegevoegd. De cadeaubon wordt digitaal aangeleverd; zo heb je hem dus gelijk in huis.

Ballonvaren Belevenis Cadeau
Ballonvaren Cadeau Idee
Ballonvaart Sarah Abraham Cadeau