Zoek je nog een leuk cadeau voor Sarah of Abraham? Wat dacht je van een verrassingsreis naar een mooie Europese stad. Inclusief minimaal 3-sterren hotel en retourvlucht.

Napels Verrassing 50 Jaar

€ 249,00 Per persoon

🚀 Snelle levering

💶 Veilig & vertrouwd betalen

Logos

Verrassingsreis Cadeau

Geef deze driedaagse verrassingsreis cadeau aan iemand die houdt van Europese stedentrips. Deze reis is inclusief twee overnachtingen in, minimaal, een 3-sterren hotel. De retourvlucht is bij de prijs inbegrepen. Het hotel dat je toegewezen krijgt ligt in ieder geval dichtbij het centrum en heeft minimaal een gastenbeoordeling van 7,5.
Parijs Verrassing 50 Jaar

Bezoek een Mooie Europese Stad

Rome Verrassing 50 Jaar
Deze stedentrip gaat naar 1 van 80 steden in Europa. Bijvoorbeeld naar Parijs, Dublin, Oslo, Stockholm, Marseille of Lissabon. Wanneer je een bepaalde stad al eerder bezocht hebt is het mogelijk om deze uit te sluiten. Op onderstaand kaartje kun je zien welke steden je mogelijke bestemming worden op deze prachtige reis.

Let op, wil je samen op reis, bestel dan 2 cadeaubonnen!

Cadeaubon Bestellen

Gedurende het bestelproces geef je 3 data door die jouw voorkeur hebben. Vervolgens wordt hier een mooie reis voor samengesteld. 

Wanneer je de cadeaubon op werkdagen voor 16.00 bestelt dan wordt de cadeaubon diezelfde dag nog op de post gedaan. Je kunt de cadeaubon ook direct digitaal ontvangen. Je kunt de ontvanger dan ook gelijk een leuke surprisemovie doorsturen via Whatsapp of e-mail.

De cadeaubon is feestelijk verpakt en je kunt een persoonlijke boodschap toevoegen.