Wil je een leuke dag uit met z’n tweeën? Wat dacht je van een bezoekje aan de Orchideeën Hoeve? Bekijk bijvoorbeeld de vlindertuin of ga lunchen in de zwevende bloementuin.

orchideeen tuin

€ 47,00 Voor 2 Personen

🚀 Snelle levering

💶 Veilig & vertrouwd betalen

Logos

Bezoek de Orchideeën Hoeve

De Orchideeën Hoeve is maar liefst 2.5 hectare groot. Dit junglepark met tropische dieren is geheel overdekt en bevat onder andere de grootste vlindertuin van Europa. Hier vliegen meer dan 2000 tropische vlinders.
Het hele park is rolstoelvriendelijk. De cadeaubon is geldig voor 2 personen, dit is inclusief een kopje koffie of thee en een gebakje of bijvoorbeeld een saucijzenbroodje.

Het park is gelegen in Luttelgeest in de Noordoostpolder.

natuur belevenis cadeau

Mooie Belevenissen voor een 50 Jarige

In de Orchideeën Hoeve is veel te beleven. Je kunt er bijvoorbeeld flamingo’s spotten of een selfie maken bij de waterval. Je kunt lunchen in de zwevende bloementuin en duizenden zeldzame orchideeën bekijken. Bekijk ook een Amazone regenwoud waar verschillende apen leven, of ga de tropische vogels, reptielen en koikarpers bekijken.
bloemen cadeau 50 jaar

De Cadeaubon

Deze cadeaubon voor de Orchideeën Hoeve kun je per post laten opsturen. Wanneer je dit voor 16.00 doet, wordt hij dezelfde dag nog opgestuurd. De cadeaubon is feestelijk verpakt.

Je kunt er ook voor kiezen om de cadeaubon direct digitaal toegestuurd te krijgen. Je krijgt dan ook een leuke surprisemovie toegestuurd voor de ontvanger van de bon. Je kunt aan de bon een persoonlijke boodschap toevoegen om de ontvanger te verrassen. De bon is 2 jaar geldig.