Een prachtig cadeau voor Sarah of Abraham: leer racen op een circuit! Deze belevenis vindt plaats onder begeleiding van een professionele instructeur.

cadeau button

€ 129,00

race 50 jaar cadeau

Racen op Circuit Zanvoort, Zolder of Assen

Laat de 50-jarige kennismaken met de racewereld op circuit Zandvoort, Zolder of Assen. Gedurende deze belevenis ga je zelf rijden in een echte raceauto. Voordat je zelf gaat rijden krijg je eerst een korte basiscursus met theorie en de uitleg van verschillende technieken. Dit gaat bijvoorbeeld over welke lijn je moet rijden, wanneer je moet remmen, je zithouding maar ook de regels die op het circuit gelden. Onder begeleiding van een instructeur rij je vervolgens enkele instructierondes waar de snelheid steeds iets wordt opgevoerd. Uiteindelijk mag je zelf aan de slag om over het circuit te racen.

circuit rijden cadeau

Persoonlijke Begeleiding

Deze belevenis begint met een ontvangst in de pitbox. Na de korte basiscursus ga je met zo’n 5 man tegelijk het circuit op. Je rijdt in een racegeprepareerde BMW E36 325i met maar liefst 200 pk. Toeschouwers zijn welkom om je racekunsten te aanschouwen. Wel heb je een rijbewijs B nodig om aan deze belevenis deel te nemen. Al met al duurt deze belevenis ongeveer twee uur.

bmw rijden
50 jaar abraham circuit

De Cadeaubon

Deze belevenis komt in de vorm van een digitale cadeaubon. Je hebt de bon dus direct in huis. Deze bon is een jaar geldig en is ook gratis om te ruilen voor een andere belevenis. Wanneer je wilt kun je een persoonlijke boodschap aan deze bon toevoegen. Klik hierboven op de bestelknop om een aantal reviews van deze belevenis te kunnen lezen.