Zoek je nog tegoedbon ideeën? Altijd al zilversmid willen worden? Laat een Sarah of Abraham zelf zijn of haar zilveren ring ontwerpen en smeden. Een leuke belevenis waarbij je natuurlijk je eigen sierraad mee naar huis mag nemen.

cadeau button

€42,95

Zilveren Ring Workshop Sarah

Een Persoonlijk Cadeau van Zilver

Bij de cursus zit het benodigde materiaal inbegrepen (inclusief zilver), koffie en thee met wat lekkers en uiteraard een goed begeleiding.

Wanneer de 50-jarige nog nooit een sierraad heeft gemaakt is dat niet erg. Gedurende deze workshop word je begeleid door een edelsmid. Het gehele proces komt aan bod. Zoals zagen en solderen, hameren en het polijsten. Dit mag je uiteraard allemaal zelf doen wat er voor zorgt dat je ook echt trots bent op het eindresultaat. De ring krijg je in een mooi doosje mee naar huis.

Wanneer de 50-jarige zelf weinig inspiratie heeft zijn er bij de workshop voldoende voorbeelden van ringen aanwezig die je na kunt maken. Uiteraard zijn er oneindig veel combinaties en mogelijkheden om je ring uniek te maken.

Deze cursus kun je volgen in Eindhoven, Dordrecht, Harderwijk, Rotterdam, Nijmegen en Antwerpen. De cursus duurt ongeveer drie uur.

Persoonlijk Ontwerp Ring 50

Zilversmid Belevenis voor Sarah of Abraham

Wanneer je deze cadeaubon besteld krijg je hem per post en digitaal toegestuurd. De cadeaubon is een jaar geldig en de gelukkige wordt zelf in de gelegenheid gesteld om een geschikte datum uit te kiezen. De cadeaubon is feestelijk verpakt en kan een persoonlijk bericht bevatten aan de ontvanger. In het bestelproces kun je zelf een bezorgdatum kiezen. Wanneer je op een werkdag voor 16.00 uur bestelt, en je hiervoor kiest, wordt de cadeaubon dezelfde dag nog verzonden.

Zilveren Ring Begeleiding

Andere Cadeau Ideeën

Zoek je nog andere tegoedbon ideeën? In ons belevenissenoverzicht staan andere leuke activiteiten die je kunt bestellen met een persoonlijke tegoedbon. Wat dacht je van een wijnproeverij, lunchen in het kleinste kasteel van Nederland of mountainbiken in de grotten van Valkenburg.