Ken je iemand die helemaal weg is van auto’s? Bestel hier dit dagvullende programma met deze cadeaubon voor man of vrouw.

cadeau button

€ 440,00

Zandvoort 50 jaar cadeau

Uitgebreid Race Assortiment

Een erg uitgebreid arrangement op circuit Zandvoort. Inbegrepen is:
  • Zelf rijden in een formulewagen (maximale lengte is 1.95 meter);
  • Rijden op het circuit in een Porsche 911 (je rijdt zelf);
  • Rijden op het circuit in een BMW 1 serie;
  • Het doen van een slalomproef. Dit is vaak moeilijker dan gedacht, het vormt dan ook een onderdeel van de officiële coureursopleiding;
  • Karten en IJsrijden;
  • Door de duinen rijden in een 4×4 offroad;
  • Dragracen met een Dodge Charger Daytona 5.7 liter V8;
  • Meerijden met een driftinstructeur;
  • En uiteraard een lunch.

Kijk op de website voor een uitgebreider overzicht. Het is daar ook mogelijk om een variatie te kiezen van dit assortiment waarbij je bijvoorbeeld ook in een Ferrari mag rijden.

Race Belevenis Zandvoort

Sarah of Abraham Race Belevenis

Voor veel mensen is het racen op Circuit Zandvoort een droom en welk beter moment om die droom waar te maken dan rond je vijftigste verjaardag. Laat Sarah of Abraham plaats nemen in snelle auto’s en genieten van het mooie Zandvoort Circuit.

Formule Cadeau 50 Racedag

Zandvoort Racedag 50 Jaar Cadeau

Op deze dag mag je vrienden / een partner meenemen. Let op dat je niet mag deelnemen wanneer je hartproblemen hebt gehad, rug- of nekklachten hebt of zwanger bent. Zie de bestelomgeving voor meer details.

Autorace 50 Jaar Jubileum

De Race Belevenis Bestellen

Deze cadeaubon voor man of vrouw arriveert digitaal in je mailbox maar ook gewoon per post. De cadeaubon is een jaar geldig. De gelukkige kan dus zelf een datum kiezen wanneer hij of zij wil gaan racen. Wanneer je dit cadeau voor 16.00 uur op een werkdag besteld wordt het nog dezelfde dag verstuurd. Je kunt in de bestelomgeving ook zelf je leverdatum kiezen. Zo kun je ervoor zorgen dat de cadeaubon wordt geleverd op de verjaardag van Sarah of Abraham. De cadeaubon is feestelijk verpakt en je kunt tijdens het afrekenen een persoonlijk bericht toevoegen.

Deze racedag is een mooie belevenis voor iedere Sarah of Abraham!

Offroad 4x4 Cadeau
Raceteam Zandvoort Cadeau