Net iets anders dan de high tea, met veel chocolade. Zin in een dagje uit met de kersverse Sarah of Abraham? Dan is deze Chocolade High Tea cadeaubon voor haar of hem voor 2 personen misschien wel een leuk cadeau.

cadeau button

€ 55,00 (voor 2 personen)

chocolade belevenis 50 jaar

Een Middag Chocolade en Thee Drinken

Deze belevenis is voor twee personen met ambachtelijk gemaakte chocolade. Uiteraard zijn er verschillende hapjes, taartjes en bonbons te proeven. De chocolademelk mag niet ontbreken en je mag onbeperkt thee drinken. Deze belevenis is verkrijgbaar in verschillende steden; leuk om er een dagje uit van te maken!

Chocolade High Tea

Chocolade Belevenis voor de 50-Jarige

Bij de high tea draait het om de thee, maar bij deze variant is vooral de chocolade belangrijk. Je kunt een uitgebreid assortiment proberen. Deze belevenis is onder andere te beleven in de prachtige steden Deventer, Groningen of Zwolle in de plaatselijke “CHCO” cafés. Kijk in de bestelomgeving voor een uitgebreid overzicht van de beschikbare steden.

Chocolade 50 jaar belevenis

Bij deze cadeaubon, die een jaar geldig is, kun je zelf de datum kiezen wanneer je hem wilt verzilveren. De cadeaubon zit in een leuke verpakking waar in de bestelomgeving een persoonlijk bericht aan toegevoegd kan worden. Wanneer je wilt, en alleen als je op een werkdag voor 16.00 uur bestelt, kan de cadeaubon dezelfde dag nog verzonden worden. Je kunt ook zelf de afleverdatum kiezen zodat deze overeenkomt met de geboortedag van de Sarah of Abraham. Je krijgt de cadeaubon ook digitaal via de mail toegestuurd.

choco cadeau sarah 50

Een Andere Belevenis Cadeau

Zoek je nog een andere originele belevenis? Bekijk dan eens dit overzicht van toffe belevenissen. Ze komen allemaal met een persoonlijke cadeaubon.