Zoek je een leuke restaurant cadeaukaart voor een 50-jarig jubileum? Misschien is een rondvaart over de Maas wel een goed idee. De rondvaart is ’s avonds en is inclusief voor-, hoofd- en nagerecht. Het drinken is niet inbegrepen bij de prijs.

cadeau button

€ 100,00 voor 2 personen

Maastricht Rondvaart 50 Jaar

Rondvaart Belevenis 50 Jaar

Deze rondvaart gaat over de Maas. Een luxe diner is inbegrepen, inclusief een welkomstcocktail. De rondvaart duurt ongeveer 3 uur.

Maastricht en de Maas zelf vormen een mooie achtergrond tijdens het diner. De gerechten worden bereid door uitstekende koks. Elke maand is er een andere thema voor het diner.

Rondvaart Cadeau 50 Jaar

Rondvaart met Diner langs Maastricht

Vanaf de Maas heb je een prachtig uitzicht op de mooie stad Maastricht. Vanaf het water beziet u Maastricht vanuit een compleet nieuw perspectief. Of u nu in de winter of de zomer gaat, de grachten hebben een betoverende uitstraling. In de bestelomgeving staan de verdere details betreffende de vaardagen en tijdstippen. In principe wordt er alleen op zaterdag gevaren. De boot vertrekt rond 19.30 een overnachting in Maastricht zelf is daarom wel praktisch.

Maastricht Rondvaart 50 jaar Cadeau

Deze restaurant cadeaukaart is te bestellen in de bestelomgeving. De rondvaart vindt plaats op de Maas en de cadeaubon is een jaar geldig. De Abraham of Sarah mag zelf een gepaste datum kiezen binnen dit jaar.

De cadeaubon ziet er vrolijk uit. En er kan een persoonlijke boodschap op gedrukt worden. Wanneer u op een werkdag voor 16.00 bestelt wordt de bon diezelfde dag nog opgestuurd.

U ontvangt de cadeaubon voor het gemak ook digitaal.

De rondvaart over de Maas is een origineel cadeau waar de 50-jarige zich zeker een avond mee kan vermaken.

50 Jaar Cadeau Diner

Alternatieve Belevenis Cadeau

Zoek je nog een andere toffe belevenis? Op deze pagina hebben we de leukste verzameld. Geef bijvoorbeeld een duikcursus cadeau, een dagje Zandvoort of bijvoorbeeld een rondvaart door De Weerribben.