Ben je op zoek naar een origineel cadeaubon om Sarah of Abraham mee uit eten te nemen? Dit cadeau is wel tof: een brunch op de Euromast. Dat is dus op 100 meter hoogte. Deze cadeaubon is geldig voor 2 personen.

cadeau button

Vanaf €59,00 voor 2 personen

Euromast Brunch 50 Jaar

Op 100 Meter Hoogte

Wanneer je in Rotterdam komt is een bezoekje aan de Euromast eigenlijk wel een must. Maar wist je ook dat je kunt brunchen in de Euromast zelf? Met deze cadeaubon voor 2 personen krijg je entree tot de Euromast, croissantjes, verschillende soorten beleg, chocolade broodjes, verse jus, fruit, onbeperkt thee en koffie en nog veel meer.

De Euromast zelf is 185 meter hoog en daarmee de hoogste toren van Nederland. Gelukkig hoef je zelf niet omhoog te lopen maar zitten er liften in de Euromast. Je hebt een prachtig uitzicht op de haven en de Erasmusbrug. Vanuit het hoogste punt kun je met mooi weer zelfs Antwerpen zien liggen.

Kijk even op de website zelf op welke dagen deze brunch geopend is. In principe duurt de brunch van 10.00 tot 12.00. Dit is natuurlijk een mooi excuus om er een dagje Rotterdam aan vast te knopen.

Euromast Brunch Cadeau
Euromast Uitzicht

Originele Brunch Cadeau

Deze cadeaubon om iemand uit eten te nemen is een jaar geldig. De gelukkige 50-jarige kan zelf een datum kiezen wanneer hij of zij deze cadeaubon wil verzilveren. De mooi verpakte cadeaubon biedt de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap toe te voegen. Wanneer je op een werkdag voor 16.00 bestelt kun je de cadeaubon de volgende dag al in huis hebben. Je kunt er ook voor kiezen om de cadeaubon op een specifieke datum af te leveren. Naast de cadeaubon per post krijg je via e-mail ook een digitale versie opgestuurd.

Eten Euromast 50 Jaar
Brunch Euromast

Alternatief Cadeau Idee

Zoek je nog een andere leuke belevenis? Kijk dan eens in ons overzicht. Hier staan onder andere een cadeaubon voor een proefles duiken, een dagje racen op Zandvoort en een ballonvaart.