Originele belevenis kado: een duikcursus. Heeft de gelukkige Sarah of Abraham altijd al eens willen duiken? Met deze belevenisbon is het mogelijk om een kijkje te nemen in de duikwereld en zelf je eerste duik te nemen. Wanneer je voor de officiële cursus wilt gaan kun je je hier altijd nog voor inschrijven.

cadeau button

Vanaf € 58,95

Proefduik Cadeau Idee

Een kijkje in de duikwereld

In deze 3,5 uur durende duikcursus leer je de eerste beginselen van het duiken. Eerst krijg je enige theoretische uitleg, daarna ga je het zwembad (of in de zomer het Oostvoornse meer) in om voor het eerst met een tank op je rug rond te zwemmen.

Wanneer deze proefduik goed bevalt kun je verder leren om je open water brevet te halen.

Proefduik 50 Jaar

50 Jaar Duik Cadeau

Deze drie en een half uur durende cursus vindt in principe plaats in Rotterdam. Een originele belevenis kado. De cadeaubon is een jaar geldig. Wanneer je deze bon bestelt voor 16.00 uur op een werkdag is deze in principe de volgende dag al in huis. Aan deze cadeaubon kun je een persoonlijke boodschap toevoegen.

De cadeaubon wordt geleverd in een tinnen cadeaubox. Deze kun je ook persoonlijk maken door hier gratis een foto en/of tekst van de 50-jarige op te laten drukken.

Wanneer je wilt duiken moet je hier uiteraard wel gezond en fit voor zijn. Voor je het water in gaat moet je een medische verklaring hebben ingevuld.

Blikje Voorbeeld Cadeau Idee