Altijd al fan geweest van Volkswagenbusjes? Bestel hier een leuke cadeaubon om een rondrit te maken met een mooie Volkswagen T2. In het busje passen maximaal 8 personen.

volkswagen combinatie

€ 225,00 voor 8 Personen

🚀 Snelle levering

💶 Veilig & vertrouwd betalen

Logos

Rondrijden in Zuid-Holland

In de buurt van Gorinchem, Zuid-Holland, kun je deze mooie Volkswagen busjes huren voor een leuk dagje uit. Wanneer je op pad gaat krijg je een mandje mee met koffie, thee en wat lekkers. Ook krijg je verschillende mooie routes mee die je met het busje kunt gaan rijden; je mag natuurlijk zelf ook een leuke route bedenken.
roze vw 50 jaar cadeau

Een Mooi Compleet Cadeau

In deze T2 Volkswagen busjes is ruimte voor maximaal 8 personen. Je krijgt een aantal routes mee die je kunt volgen. Deze routes hebben een lengte van 100 tot 150 kilometer. Voordat je op pad gaat krijg je een instructie hoe je met de busjes moet rijden. De bestuurder(s) van het busje moeten minimaal 1 jaar rijervaring hebben. De cadeaubon is inclusief schoonmaak, verzekering van het busje en technische assistentie.
rondrit volkswagen

Leuk Cadeau om te Geven

De cadeaubon voor deze belevenis kun je per post laten opsturen. De bon is dan leuk verpakt en je kunt er een eigen boodschap aan toevoegen. Wanneer je voor 16.00 uur bestelt wordt de bon diezelfde dag nog verzonden.

Je kunt er ook voor kiezen om de bon digitaal te ontvangen. Je krijgt dan ook een leuk verrassingsfilmpje meegestuurd om aan de ontvanger van de cadeaubon te laten zien.

De cadeaubon is twee jaar geldig en je kunt zelf een geschikte datum uitkiezen wanneer je deze bon wilt verzilveren.