Verken Giethoorn met deze leuke cadeaubon voor twee personen. Inclusief rondvaart door Giethoorn en natuurgebied De Wieden, een fietstocht, lunch en driegangendiner.

giethoorn cadeau

€ 116 Voor 2 personen

🚀 Snelle levering

💶 Veilig & vertrouwd betalen

Logos

Ervaar Giethoorn

Je wordt in Giethoorn ontvangen met koffie, thee en wat lekkers. Vervolgens krijg je een rondvaart met gids. De rondvaar duurt ongeveer 1 uur. Je krijgt een leuke picknick mee voor tijdens de fietstocht. De picknick is verpakt in een boerenzakdoek die je mag houden. Aansluitend is er een driegangendiner om de mooie dag in Giethoorn af te sluiten. Deze cadeaubon is geldig voor twee personen.
sarah abraham giethoorn

Een Actieve Belevenis

Deze cadeaubon is dus inclusief rondvaart, fietstocht, lunch en diner. De huur van de fiets is uiteraard bij de prijs inbegrepen. Gedurende de rondvaart vertelt een gids over het dorp Giethoorn en de flora en fauna in natuurgebied de Wieden.
fietsen rondom giethoorn

Bestel deze leuke Cadeaubon

Deze cadeaubon kan digitaal of per post worden opgestuurd. Wanneer je de cadeaubon voor 16.00 bestelt wordt hij dezelfde dag nog opgestuurd. De bon heeft een leuke verpakking en je kunt optioneel een persoonlijke boodschap toevoegen voor de ontvanger.

De cadeaubon kan ook digitaal verstuurd worden. Je ontvangt de bon dan direct op je e-mail. Je krijgt er dan ook een leuk verrassingsfilmpje die je aan de ontvanger van de bon door kunt sturen.

Kies zelf een datum wanneer je de bon wilt verzilveren. De bon is twee jaar geldig.