Bestel hier deze leuke cadeaubon voor een echte bierliefhebber. Leer op een zaterdag of zondag zelf bier te brouwen. Inclusief proeverij, lunch en borrelhapjes.

bier brouwen belevenis

€ 99,50 Per persoon

🚀 Snelle levering

💶 Veilig & vertrouwd betalen

Logos

Het Brouwproces Uitgelegd

Deze cadeaubon is inclusief bierproeverij, borrelhapjes, lunch en je brouwt ook nog je eigen bier. Dit alles onder leiding van een deskundige brouwer. Deze belevenis vindt plaats op een zaterdag of zondag en is beschikbaar in Leiden of Utrecht.
eigen bier brouwen 50 jaar

Brouw je Eigen Bier

Leer zelf het proces van bierbrouwen en wat bijvoorbeeld mout, hop en gist doen in het brouwproces. Gedurende de dag brouw je zelfs je eigen bier! Het duurt natuurlijk even voordat je eigen bier gerijpt is. De brouwer stuurt je eigen gebrouwen bier naar je huisadres op wanneer het goed op smaak is.
zelf bier brouwen

Een Leuke Ervaring

De cadeaubon kan per post worden opgestuurd. Voeg aan deze bon je eigen boodschap toe. Wanneer je de bon voor 16.00 bestelt wordt deze dezelfde dag nog opgestuurd.

Je kunt er ook voor kiezen om de bon digitaal te ontvangen. Je krijgt dan ook een leuk verrassingsfilmpje meegestuurd voor de ontvanger van de bon.

De belevenis vindt plaats op een zaterdag of zondag. De cadeaubon is twee jaar geldig.

De minimum leeftijd om aan deze belevenis mee te doen is 18 jaar.