Dit knusse huisje drijft op de Vinkeveense Plassen. Het huisje is gelegen aan een klein eiland. Het is mogelijk om een klein bootje te huren zodat je de omgeving kunt verkennen. Met een prachtig uitzicht op het water kun je hier romantisch overnachten.

cadeau button

Vanaf € 150,00 per nacht

Eiland Overnachting Cadeau

Rustig Overnachting op het Water

Dit stijlvolle kleine huisje drijft op het water en is gelegen aan een eiland op de Vinkeveense Plassen (dichtbij Amsterdam). Het eiland is bereikbaar per boot en is een rustige plek midden in de natuur.

50 Jaar Eiland Cadeau Overnachting
Slapen Water Sarah Abraham

Drijvend Huisje Cadeau Overnachting

Het huisje heeft grote ramen zodat je optimaal van deze natuur kunt genieten. Voor 25 euro per dag kun je een bootje huren zodat je de Vinkeveense Plassen kunt verkennen. Deze plassen zijn sinds de Gouden Eeuw ontstaan door de winning van turf. De eilanden binnen deze plassen zijn de zogenaamde legakkers; hier werd de turf te drogen gelegd.

Later werd naast turf ook zand weggegraven. Dit zand werd onder andere gebruikt voor de aanleg van de A2 en sommige woonwijken. Op sommige punten zijn de plassen hierdoor wel vijftig meter diep.

Vlonder Cadeau 50 Jaar

Dit betreft een vrijstaand huisje op een eiland. De check-in is normaal van 3 uur ’s middags to 9 uur ’s avonds. Uitchecken kan tussen 8 en 11 ’s ochtends. Voor iedere nacht die geboekt wordt via deze site wordt er een boom geplant.

Water Huisje 50 Jaar Cadeau

Andere Originele Overnachtingen

Wil je ergens anders romantisch overnachten? Wat dacht je van een verblijf in een havenkraan, een pipowagen of bijvoorbeeld een kasteeltoren. Bekijk ons overzicht hier.