Boek een leuk nachtje weg cadeau in deze pipowagen. Inbegrepen is onder andere een bijl om je eigen openhaardhout mee te hakken. Maximaal twee personen. Prachtig in de natuur gelegen.

cadeau button

Vanaf € 80,00 per nacht

Huisje Sarah Abraham Cadeau

Natuurlijke Overnachting Cadeau

Een prachtige hut, rustig gelegen in de natuur. Binnen en buiten deze pipowagen staan houtkachels. Ook is er een hakbijl om je eigen hout mee te kloven. Vanuit de wagen heb je een prachtig uitzicht op de omgeving en ’s avonds op een mooie sterrenhemel.

Houthakken Overnachting
Open Haard Overnachting Sarah Abraham

Pipowagen Overnachting voor de 50-jarige

In de hut zijn kaarten aanwezig van de omgeving. De hut staat op een rustig natuurkampeerterrein (de Voscheheugte) met heide en bos op loopafstand. Op dit natuurkampeerterrein is schoon sanitair, een gemeenschappelijke ruimte en bijvoorbeeld een buitenbar. Ook is er een eethuisje in de buurt om ’s avonds lekker te eten.

Binnenkant Pipowagen 50 Jaar

Vanaf het terrein kun je over het Mantingerzand lopen. Met de fiets zijn mooie natuurterreinen en prachtige dorpjes binnen handbereik.

Overnachting 50 Jaar Cadeau Natuur

Voor iedere geboekte nacht via deze website wordt er een boom geplant. De check-in voor dit huisje ligt normaal tussen 3 uur ’s middags en tien uur ’s avonds. Uitchecken kan 11.00 uur ’s ochtends.

Alternatieve Overnachtingen Cadeau

Zoek je nog een ander nachtje weg cadeau? Bekijk ons overzicht dan eens. Overnacht onder andere in een havenkraan, op het water of in een kasteeltoren.