Zin om te ontspannen op een oud landgoed en bijzonder overnachten? Via de bestelomgeving kun je hier luxe kamperen aan een meertje. Rustig gelegen met mooie fiets- en wandelroutes in de omgeving.

cadeau button

Vanaf € 80,00 per nacht

Tipi Overnachting Water Cadeau

Glamping op een Oud Landgoed

Deze tipi is gelegen aan een meertje op een oud landgoed. Het meertje is omgeven door oude loofbomen. De tipi is sfeervol ingericht met een tweepersoonsbed en onder andere een buitenkeuken. Ook is er een open ruimte om een kampvuur te maken. De sanitaire voorzieningen liggen op vijf minuten lopen op deze natuurcamping.

Ontbijt Cadeau Sarah Abraham
Buitenkeuken Tipi Overnachting

Luxe Kamperen aan een Meer

De omgeving van de camping is ook prachtig om te verkennen. Mooie natuur en een prachtige dorpjes. Misschien is het Boomkroonpad (op een paar kilometer afstand) een mooie attractie om te bezoeken.

Tipi Inrichting

Deze tipi heeft een tweepersoonsbed maar optioneel is het mogelijk om ook een kinderbed te platen plaatsen. Ook kun je een ontbijt reserveren voor de volgende dag. De 50-jarige kan hier inchecken tussen 3 uur ’s middags en 9 uur ’s avonds. Uitchecken kan tussen 8 en 11 uur ’s ochtends. Voor elke nacht die geboekt wordt via de site wordt er een boom geplant.

Uitzicht Tipi 50 Jaar Cadeau

Een Andere Bijzondere Overnachting Cadeau

Zoek je nog een andere bijzondere overnachting? Bekijk deze pagina van ons dan eens. Hier hebben we de leukste overnachtingen verzameld om cadeau te geven. Overnachten in een havenkraan bijvoorbeeld of in een pipowagen.