Wanneer de 50-jarige altijd al heeft willen leren duiken dan is deze PADI cursus zeker geschikt. Van de leuke belevenissen is dit zeker een aanrader.

cadeau button

Vanaf € 607,95

Duikcursus 50 Jaar Cadeau

Leer Duiken als Cadeau

De PADI open water cursus is voor velen de start van een geweldige nieuwe hobby.  Van de leuke belevenissen is dit echt wel een topper. Gedurende deze cursus leer je de beginselen van het duiken. Je begint allereerst in het zwembad om in een gecontroleerde (en ondiepe) omgeving met je duikspullen om te gaan. Onder andere veiligheidsmaatregelen en communicatie komen aan de orde. Je moet bijvoorbeeld onderwater je duikmaster en mondstuk af kunnen doen én weer opzetten op een rustige en gecontroleerde wijze.

Naast de lessen in het zwembad krijg je ook theorielessen. Wanneer je dit eenmaal onder de knie hebt ga je door naar het duiken in open water.

PADI Cursus Sarah Abraham

Duikcursus Cadeau 50 Jaar

Deze cursus bestaat uit vijf lesavonden waar theorie en praktijk in het zwembad wordt geleerd. Deze vinden plaats op dinsdag en vrijdag vanaf zeven uur tot ongeveer half elf.

Daarnaast zijn er twee duikdagen in het Oostvoornse meer waar alle vaardigheden in praktijk worden gebracht en je kunt gaan genieten van het aanwezige natuurschoon. Deze praktijkdagen duren van 9 uur ’s ochtends tot ongeveer 5 uur ’s avonds.

Blikje Voorbeeld Cadeau Idee

Voor deze duikcursus moet je uiteraard gezond en fit zijn. Het invullen van een medische verklaring maakt deel uit van de inschrijvingsprocedure.

Aan de belevenisbon kun je een persoonlijke boodschap toevoegen. Deze bon wordt geleverd in een tinnen blikje waaraan je ook een eigen foto en tekst kunt toevoegen. Wanneer je deze cadeaubon op een werkdag voor 16.00 uur bestelt heb je deze in principe de volgende dag in huis.

De cadeaubon is na aankoop een jaar geldig.

Een Andere Belevenis Uitzoeken

Wil je liever een andere belevenis uitzoeken? Kijk dan eens op onze belevenis overzichtpagina. Hier hebben we leuke en originele belevenissen een plekje gegeven.