Bestel hier uw eigen persoonlijke verjaardagskalender voor Sarah of Abraham. Kies zelf een mooi thema en voeg voor elke maand een eigen foto en / of tekst toe. Een leuk om een 50 jarig jubileum te vieren.

Persoonlijke Kalender 50 Jaar

Vanaf € 17,95

🚀 Snelle levering

💶 Veilig & vertrouwd betalen

Logos

Een persoonlijke kalender

Via de bestelomgeving kun je deze persoonlijke verjaardagskalender bestellen voor de 50 jarige. Deze kalender is verkrijgbaar op A4 en A3 formaat. Elke maand heeft een eigen bladzijde. De voorkant van deze kalender is tevens gepersonaliseerd. Kies in de editor zelf een specifiek thema voor de kalender, bijvoorbeeld een layout met bloemen of sterren.

Kalender Sarah Abraham

Persoonlijke Verjaardagskalender Cadeau

Bij het bestellen kun je gratis een klein cadeaukaartje toevoegen met een persoonlijke boodschap. Het cadeau is vaak de volgende werkdag in huis. Het leuke aan dit cadeau is dat het een praktisch nut heeft, een persoonlijk tintje heeft en jarenlang gebruikt kan worden.

Verjaardagskalender 50 Jaar

Een andere leuke cadeausuggestie

Een ander kado 50 jaar Sarah of Abraham idee: misschien is het ook leuk om een originele fles wijn cadeau te geven. Deze flessen wijn zijn een van de bestsellers op deze website dus ook leuk om even te bekijken. Je kunt je eigen fles wijn hier bestellen.

wijn kist cadeau 50