Leuk kado voor 50 jarige vrouw of man. Bestel hier een CD van het geboortejaar van Sarah of Abraham. Een leuk aandenken aan wat er 50 jaar geleden gebeurde. Voeg aan de houten verpakking een persoonlijke boodschap toe.

50 Jaar Cadeau Muziek

Vanaf € 29,80

🚀 Snelle levering

💶 Veilig & vertrouwd betalen

50 Jaar Cadeau

CD met leuke nummers uit het geboortejaar van Sarah of Abraham

In de bestelomgeving kun je deze leuke CD’s bestellen met hits van 50 jaar geleden. Een uitstekend cadeau voor de aanstaande 50-jarige. Elke CD heeft een leuke cover met illustraties van artiesten en belangrijke gebeurtenissen van dat jaar.

Houten Box CD Cadeau

Persoonlijke CD 50 Jaar

Geef aan de 50-jarige deze leuke CD cadeau, met tophits uit het geboortejaar van de vijftiger. Het cadeau is verpakt in een mooie houten box waar je desgewenst een persoonlijke boodschap aan toe kunt voegen van maximaal 25 karakters.

Persoonlijke CD Cadeau 50

Op de CD staan 20 internationale hits uit het jaar naar keuze. De nummers op de CD hebben een goede opnamekwaliteit. De standaard levertijd is twee tot vier werkdagen. Een origineel kado voor 50 jarige vrouw of man.

Abraham Sarah muziek Cadeau
CD Muziek 50 Jaar Cadeau

Aanvullend Cadeau Idee

Ben je naast de CD nog op zoek naar een ander origineel cadeau? Wat dacht je van een mooie champagne in een houten box. Laat ook je eigen tekst graveren op de box. Deze champagne is een van de bestsellers op deze website.

champagne in kist