Leuk overlevingspakket 50 jaar man idee. Bestel nu een magazine of boek met jouw Abraham of Sarah in de hoofdrol. Upload bijvoorbeeld een foto van de gelukkige en geef zijn of haar voor en achternaam in. De 50 jarige speelt vervolgens de hoofdrol en zijn of haar naam komt overal in het verhaal voor. Erg leuk om te krijgen en te geven!

BBQ boek cadeau persoonlijk
cadeau button

Vanaf € 19,95

Geef als origineel cadeau een persoonlijk verhaal cadeau

Laat je Abraham (of Sarah) beroemd worden door hem zijn eigen magazine of boek te geven. Een hilarische manier om iemand eens in het zonnetje te zetten. Door simpelweg een foto toe te voegen en de naam + achternaam van de betreffende persoon, wordt hij onsterfelijk gemaakt in zijn of haar eigen verhaal. Het leuke is dat de foto van de 50-jarige op haast elke bladzijde terugkomt.

Er is een groot aanbod van magazines en boeken. De kwaliteit van de aangeboden producten is gewoon goed. Altijd leuk om toevallig op tafel te laten slingeren wanneer er gasten komen.

Strip Cadeau Persoonlijk

Persoonlijk Tijdschrift, Stripboek of Boek Cadeau

Wanneer u de bestelling plaatst moet u een aantal stappen doorlopen om het boek van de 50-jarige te personaliseren. Ten eerste moet u soms een foto selecteren van diegene die in het verhaal voor moet komen.Bij de laatste stap vult u de naam in van de 50-jarige, de achternaam en de naam van de gever. Daarnaast is het bij sommige producten mogelijkom een eigen voorwoord te schrijven!

Veel plezier met dit super leuke cadeau!

persoonlijk boek cadeau bucketlist

Alternatief cadeau idee

Een leuke aanvulling voor een overlevingspakket 50 jaar man dat goed verkoopt op deze website is het persoonlijke straatnaambord voor Sarah of Abraham. Een leuk en origineel aandenken aan dit bijzondere jubileum.

Straatnaambord Abraham Persoonlijk Cadeau