Abraham 50 jaar cadeau: Bestel hier je eigen moerenmannetjes als relatiegeschenk. Voeg een persoonlijk gegraveerd plaatje toe om dit cadeau nog specialer te maken. Een grote variate aan thema’s en beroepen te verkrijgen.

Vissen Wijn 50 Jaar

Vanaf € 41,95

🚀 Snelle levering

💶 Veilig & vertrouwd betalen

Logos

Metalen Beeldjes Cadeau

Met een keuze uit meer dan vijfhonderd verschillende creaties is er altijd wel een te vinden die aan uw wensen voldoet. Wilt u bijvoorbeeld een beeldje in de categorie callcenter, automonteur of verpleegkundige dan zijn deze in de bestelomgeving te vinden.

Al deze beeldjes worden met de hand gemaakt. Door deze werkwijze wijken de beeldjes soms iets af van de foto’s die op de website staan. De beeldjes worden gemaakt door schroeven, bouten en stukken metaal aan elkaar te lassen. Voor een paar euro extra kun je een persoonlijke tekst toevoegen door middel van een gegraveerd plaatje.

Relatiegeschenk 50 Jaar Jubileum CAdeau

Moerenmannetje als Persoonlijk Cadeau

Abraham 50 jaar cadeau: wat moet je geven? Deze collectie beeldjes zijn toch wel een erg leuke herinnering aan een 50 jarig jubileu. Wanneer je deze figuren voor 16.00 uur bestelt op een werkdag dan worden deze nog dezelfde dag verstuurd.

Collega 50 Jaar Cadeau
Betonmolen Zakelijk Cadeau 50
Graveren Metalen Plaatje

Een leuk Aanvullend Cadeau

Zoek je nog een cadeau dat Abraham of Sarah publiekelijk kan dragen? Kijk dan eens bij dit product. Laat dit ontwerp bijvoorbeeld drukken op een shirt of trui om een 50-jarig jubileum te vieren. Hieronder staat een voorbeeld van een populair ontwerp. Wist je trouwens dat dit ontwerp ook het meest verkochte cadeau op deze site is? Vandaar dat dit product hier dus ook even benoemd wordt.

50 jaar shirt 1971