Op zoek naar Abraham cadeau tips (of cadeau tips voor Sarah)? Op deze site zijn er genoeg te vinden. Maar wat dacht je van deze prachtige whisky collectie. De houten geschenkdoos kun je laten graveren met een persoonlijke boodschap.

Whisky 50 Jaar Cadeau

Vanaf € 39,90

🚀 Snelle levering

💶 Veilig & vertrouwd betalen

Logos

Whisky voor Sarah of Abraham

Een mooie selectie van Schotse whisky’s uit de Highlands. Ideaal voor iedere whiskyliefhebber en een perfect Abraham cadeau. Aan de houten geschenkdoos kun je een persoonlijke boodschap toevoegen. Deze bestaat uit twee regels tekst met op elke regel maximaal 12 karakters.

De eerste whisky is de Mac na Marna dat zoon van de zee betekent. Deze whisky is vervaardigd op de Schotse eilanden Orkney, Skye, Jura, Mull en Arran. Deze whisky heeft een milde smaak van citrusvruchten.

Whisky Collectie Abraham Sarah
Whisky Collectie Persoonlijk Cadeau

Whisky Collectie 50 Jaar Cadeau

De tweede is genaamd Té Bheag, oftewel de kleine dame; een zachtere whisky, licht rokerig en een vleugje karamel en sherry.

De overige drie whisky’s bestaan uit verschillende rijpingen van Poit Dhubh, oftewel ‘de klassieker; een 8-jarige, 12-jarige en 21-jarige whisky. In de bestelomgeving is meer te lezen over de smaak van deze interessante whisky’s.

Sarah Abraham Whisky Cadeau
Voor sommige mensen is het sparen van kleine drankflesjes een leuke hobby. Deze flesjes zien er zeker leuk uit en kunnen mooi gespaard worden. Of gedronken natuurlijk. Het 50-jarig jubileum zelf is natuurlijk direct al een mooie gelegenheid.
50 Jaar Whisky Cadeau

Deze cadeaubox met interessante whisky’s wordt geleverd in 2 tot 4 werkdagen.

Whisky 50 Jaar Persoonlijk

Een origineel Abraham cadeau

Als we nog wat ‘Abraham cadeau tips’ mogen geven dan is dit Abraham shirt wel tof. Dit shirt is de bestseller op deze site en vormt een grappig cadeau om een 50-jarig jubileum te vieren. De whisky set en het shirt bestel je op verschillende websites. Wanneer je op de ‘Klik voor meer Informatie en Bestellen’-knop klikt kun je de cadeaus bestellen.