Bierpakket 50 jaar: bestel hier een persoonlijk bedrijfsjubileum bierpakket cadeau. Stuur het bierpakket naar collega’s of bijvoorbeeld zakelijke relaties en voeg eigen logo’s, tekst en foto’s toe aan de bierverpakking.

cadeau button

Vanaf € 18,95

Persoonlijk Bierpakket Bedrijfsjubileum 50

Bedrijfsjubileum Bierpakket Cadeau

Zijn je werknemers echte bierkenners? Of drink je af en toe een biertje met je zakenrelaties? Wat is er dan leuker om te geven dan een persoonlijk bierpakket. De verpakking waar het bier in komt kun je zelf vormgeven met een foto, naam of een leuke tekst. In het pakket zit een selectie van interessante internationale bieren.

Verpakking Bierpakket Zakelijk Cadeau

Persoonlijk Bierpakket Cadeau

In dit pakket zitten de volgende bieren (allen 0,33 liter): Asahi, San Miguel, Desperado, Budweiser en Peroni. Al deze bieren bevatten tussen de 5% en 6% alcohol. Wanneer je dit bierpakket voor 16.00 bestelt op een werkdag heb je het de volgende dag al in huis.

Aan het pakket kun je ook nog, gratis, een persoonlijke boodschap toevoegen in de vorm van een wenskaartje.

Bieren Overzicht 50 Jaar Jubileum

Andere Cadeaus

Zoek je nog een ander cadeau naast een bierpakket 50 jaar? Op deze website staan nog veel andere originele cadeaus voor een 50 jarig jubileum. Daarnaast hebben we ook een overzicht van originele en bijzondere overnachtingen. Kijk gerust even rond.