Een leuk persoonlijk cadeau Abraham idee. Bestel hier een handgemaakt houten vat voor de 50-jarige. Vul het vat met zijn of haar favoriete drank, laat een persoonlijke boodschap drukken op het vat zelf en je hebt een leuk cadeau te pakken voor Sarah of Abraham.

Dit persoonlijke vat wordt binnen 2 tot 4 werkdagen geleverd.

1 liter biervat houten

Vanaf € 77,00

🚀 Snelle levering

💶 Veilig & vertrouwd betalen

50 Jaar Cadeau

Geef als origineel cadeau een vat voor bier, wijn of andere drank

  • Eikenhouten vat met een inhoud van 1 tot 10 liter;
  • Voeg vier rijen persoonlijke tekst toe aan het vat;
  • Geschikt voor wijn, bier of andere dranken;
  • Met de hand vervaardigd. Een standaard wordt bijgeleverd inclusief een tap en stop voor het vat;
  • U krijgt een gedetailleerde beschrijving hoe u het vat moet gebruiken. Het moet onder andere minimaal 12 uur lang gevuld worden met water, zodat alle naden goed afsluiten.
1-liter-biervat

Origineel Houten Vat Cadeau

De vaten zijn in verschillende groottes te verkrijgen, van 1 tot 10 liter. Wanneer je in het vat bier of wijn wilt doen is het aan te raden een wat groter vat te kopen. Ga je het gebruiken voor cognac of whisky dan kun je prima met een kleiner vat uit de voeten. Veel plezier met dit originele cadeau!

Een leuk aanvullend cadeau

Zoek je nog een ander persoonlijk Abraham cadeau idee? Iets waar de 50-jarige de hele dag mee rond kan lopen? Het houten vat op deze website is natuurlijk een praktisch cadeau waar de favoriete drank van Sarah of Abraham prima in bewaard kan worden. Een iets luchtiger en draagbaar cadeau is een van onze 50 jaar cadeau merchandise ontwerpen.

Deze kunnen gedrukt worden op shirts, maar ook truien of bijvoorbeeld een schort. Kijk maar eens of de bestseller van deze website ook iets voor jou is.