Cadeau 50 jaar vrouw of man: Bekijk hier de persoonlijke champagne om een 50-jarig jubileum te vieren. De houten kist is te personaliseren met de naam van de gelukkige of een persoonlijke boodschap.

persoonlijke champagne fles

Vanaf € 54,00

🚀 Snelle levering

💶 Veilig & vertrouwd betalen

Logos

Champagne Cadeau 50 Jaar Vrouw of Man

  • De champagne is een Premier Cru van Maurice Lepitre (uit Rilly-la-Montagne);
  • De champagne is verpakt in een houten kist gevuld met houtsnippers. In deze kist kan een persoonlijke boodschap gegraveerd worden (maximaal 20 karakters);
  • De champagne is een brut, bevat 0,75 liter en 12% alcohol.

Over Deze Champagne

Na een lange zoektocht in de wijngaarden van de Champagnestreek in Frankrijk is deze bijzondere champagne gevonden. Deze Premier Cru heeft een frisse smaak en een authentieke compositie. Wist je dat slechts een klein deel van de wijngaarden als Premier Cru is bestempeld? Dit is dan ook een unieke champagne van hoge kwaliteit.

In het jaar 1905 richtte Maurice Lepitre zijn eigen champagnehuis op. Deze champagne is daar nog steeds aan verbonden. In de regio waar deze champagne vandaan komt wordt al sinds de 17e eeuw champagne gemaakt.

De productie volgt strenge regels. Het plukken van de druiven gebeurt uitsluitend met de hand. De druiven worden onder andere twee keer gegist en worden er nog enkele geheime doseringen aan suiker en wijn toegevoegd om de champagne helemaal af te maken.

champagne kist jubileum gravure

Persoonlijke Fles Champagne

Dit is een leuk cadeau voor Sarah of Abraham om een 50 jarig jubileum te vieren. De mogelijkheid om de bekisting te laten graveren maakt dit cadeau helemaal af.

champagne in kist