Als je op zoek bent naar originele Abraham kado artikelen, dan is persoonlijke bierpakket wel tof. Drie bierflesjes verpakt in een mooie houten box. U kunt een persoonlijke boodschap laten graveren op de verpakking voor enkele euro’s extra.

bierpakket persoonlijke beschrijving abraham cadeau

Vanaf € 29,90

🚀 Snelle levering

💶 Veilig & vertrouwd betalen

Logos

Abraham kado artikelen: Origineel bierpakket met sterke bieren

  • Bierenset met persoonlijke gravure. Dzee set wordt standaard geleverd met de Duitse tekst: “Drei der stärksten Biere der Welt”. Op het houten balkje daaronder kunt u uw eigen boodschap plaatsen aan de ontvanger;
  • Drie van de sterkste bieren ter wereld;
  • Vervaardig door Schorschbräu, bekend om zijn ambachtelijke en sterke bieren.
drie persoonlijke bieren

Persoonlijk Bierpakket voor Abraham of Sarah

  • Geleverd in een houten verpakking (24 x 23 x 8 cm) met draagkoord;
  • Het pakket bevat een Bock, Hefeweizen en het zeldzame Eisbocks bier. Dit laatste wordt gebrouwen uit ingevroren Bock. Ieder biertje bevat 13% alcohol.
sterke bieren cadeau abraham bierpakket

Van alle Abraham kado artikelen is deze toch wel echt leuk om te geven aan een bierliefhebber. Dit zijn extra zware bieren die niet te snel gedronken moeten worden en die je standaard ook niet snel in een winkel koopt. Ideaal in combinatie met een kaas- en worstplankje bijvoorbeeld. Dit is een origineel cadeau om een 50 jarig jubileum te vieren.

Cadeau suggestie

Naast dit bierpakket vind je dit misschien ook leuk: een persoonlijk shirt voor de 50-jarige Sarah of Abraham. Bestel deze hier. Dit is ons meest bestelde cadeau op deze website dus wellicht een geschikte optie als aanvullend cadeau.