Bestel hier een originele overnachting cadeau. Deze overnachting vind plaats in een havenkraan op 17 meter hoogte. De kraan is van alle gemakken voorzien (inclusief een lift).

cadeau button

€ 349,00 Voor 2 personen

Sarah Kraan Overnachting 50

Overnachten in een Havenkraan Inclusief Ontbijt

In de bestelomgeving kun je een cadeaubon bestellen voor 1 overnachting voor twee personen in deze havenkraan in Harlingen (Friesland). Inbegrepen is een uitgebreid ontbijt. De plaats van overnachten bevindt zich op zeventien meter hoogte. Hier heeft de oorspronkelijke indeling plaatsgemaakt voor een bijzondere inrichting. Uiteraard is er een tweepersoonsbed, zijn er sanitaire voorzieningen maar bijvoorbeeld ook een minibar. Ook is er een dakterras waar je ’s ochtends prima kunt ontbijten.

Overnachten op Hoogte

Abraham Kraan Terras

Leuk om te vermelden is dat je zelf de kraan nog steeds kunt laten draaien. Via een klein trappetje kom je in de cabine om de kraan te besturen.

Vanaf 4 uur is het mogelijk om in te checken. Voor 12.00 uur ’s middags dien je weer uit te checken. Het is overigens verboden om te roken in de kraan.

50 Jaar Uitzicht Kraan

De havenkraan werd in 1967 gebouwd en is jarenlang ingezet bij het laden en lossen van diverse havenvrachten. In 2001 al is de kraan omgebouwd tot hotel. Naast het bewonderen van de kraan zelf is Harlingen een prachtige stad om eens te verkennen.

Slapen Kraan Cadeau
Kraan Overnachting Inrichting

Deze cadeaubon is in de bestelomgeving te bestellen en is een jaar geldig. Binnen dit jaar kan de 50-jarige zelf een geschikte datum uitkiezen om te overnachten. Aan de cadeaubon kun je zelf een persoonlijke boodschap toevoegen. De bon wordt direct digitaal geleverd maar wordt ook per post verstuurd. Wanneer je op een werkdag voor 16.00 uur besteld wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Je kunt er ook voor kiezen om de bon op een specifieke datum af te leveren aan de gelukkige Sarah of Abraham.

Overnachting Kraan Cadeau

Alternatieve Overnachtingen

Zoek je nog andere overnachtingen om cadeau te geven? Kijk dan eens in ons overnachting overzicht. Overnacht onder andere in een kasteeltoren of een pipowagen.