Midden in de Natuur Overnachten in Noorwegen

Houdt Sarah of Abraham van rust en natuur? Dan is dit huisje in het Nationaal park Reinheimen in Zuid-Noorwegen misschien het ideale cadeau om een 50 jarig jubileum te vieren.

Vanaf € 90,00 per nacht

Noorwegen Huisje Overnachting

Ver van de Bewoonde Wereld

Dit huisje ligt in het Nationaal Park Reinheimen op een hoogte van zo’n 1000 meter. Het huisje heeft onder andere een huiskamer met houtkachel en een aanrecht met stromend water die direct uit de beek komt. Onder het huisje is een koele kelder waar je etenswaren kunt opslaan. Naast het huisje staat een schuur met toilet en een eenvoudige douche (deze wordt ook gebruikt door gebruikers van het tweede huisje dat op dit terrein staat).

Inrichting Huisje Noorwegen
Water Noorwegen Omgeving

Het nationale park herbergt onder andere een wilde kudde rendieren, elanden en bijvoorbeeld het sneeuwhoen, de giervalk, steenarend en de veelvraat. Reinheimen is een van de weinige nog echt wilde gebieden van Noorwegen en staat bekend om haar vele bergen. Vissen, wandelen en fotograferen is hier goed mogelijk.

Wandelen Natuur 50 Jaar

Dit betreft een vrijstaand huisje op een erf. Je kunt hier inchecken vanaf 1 uur ‘s middags tot ongeveer 8 uur ‘s avonds. Uitchecken kan tot 11 uur ‘s ochtends. Voor elke nacht die u boekt via deze site wordt er een boom geplant.

Omgeving Huisje Noorwegen 50 Jaar