Zin om een dagje weg te gaan? Wadlopen, koffie of thee met appelgebak, ontbijt, gebruik zwembad en sauna. Ideaal om je een dagje mee te vermaken.

cadeau button

€ 59,00 Per persoon

Overzicht Cadeau Wadlopen

Wadlopen in Pieterburen en Hotelovernachting

Een leuk arrangement om een 50-jarig jubileum te vieren. Onder andere wadlopen in Pieterburen, een hotelovernachting, zwembad, sauna en ontbijt. Het hoogtepunt is toch wel het wadlopen. Allereerst bekijk je een kort filmpje over het wadlopen onder het genot van koffie met cake.

Wadlopen Overnachting CAdeau

Wadlopen en een Hotel Overnachting

Onder begeleiding van ervaren gidsen maak je een wandeltocht van ongeveer acht kilometer lang. Deze duurt ongeveer drie en een half uur en voert langs kwelders, geulen en zandbanken waar je een eind in weg kunt zakken. Best kans dat je onderweg zeehonden tegenkomt. Aansluitend kun je genieten van wellness in het hotel en de overnachting.

Wadlopen 50 Jaar

Deze cadeaubon kun je zelf een persoonlijk tintje geven in de bestelomgeving. Na het bestellen ontvang je de cadeaubon, die een jaar geldig is, gelijk digitaal in je mailbox.

Wadlopen 50 Jaar Cadeau

Een Ander Dagje Weg

Zin in een ander dagje weg inclusief overnachting? Kijk dan eens op onze overnachtingspagina. Onder andere slapen in een tipi, een kasteeltoren of een pipowagen in de natuur met eigen houtkachel.