Wil je een cadeaubon belevenis cadeau geven en is Abraham of Sarah avontuurlijk ingesteld? Misschien is het dan leuk om de Valkenburgse grotten te verkennen per mountainbike. Een unieke ervaring! Na die tijd is het natuurlijk ook leuk om Valkenburg zelf nog te bezoeken.

cadeau button

Vanaf € 30,00

50 Jaar Fietsen Grot Cadeau

Fietsen in de Valkenburgse Grotten

De Sibbergroeve in Valkenburg is een mergelgroeve. Het heeft een enorm gangenstelsel van wel 70 kilometer lang. Deze fietstocht leidt je echter over zo’n 9 kilometer van dit traject. Uiteraard gaat dit onder begeleiding van een ervaren gids die onderweg interessante feitjes kan vertellen. De fietstocht gaat via mountainbike die natuurlijk bij de prijs zit inbegrepen; evenals een helm en speciale verlichting.

Mergelgrotten Fietsen Belevenis

Cadeaubon Belevenis – Mountainbiken door een Grot

Deze cadeaubon belevenis wordt geleverd als een digitale cadeaubon. Aan deze cadeaubon kun je in de bestelomgeving zelf een persoonlijke boodschap toevoegen. De bon is een jaar geldig. Binnen dit jaar kan de 50-jarige zelf een datum uitzoeken wanneer de belevenis moet plaatsvinden. De fietstocht duurt zo’n anderhalf uur.

Valkenburg Fietscadeau 50 Jaar
Ondergronds Fiets 50 Jaar Cadeau