Bestel hier een persoonlijk tegeltje voor de 50-jarige Sarah of Abraham. Leuk voor hem of haar. Voeg zelf een foto, tekst of ontwerp toe.

tegeltje cadeau 50 jaar

Vanaf € 8,75

🚀 Snelle levering

💶 Veilig & vertrouwd betalen

50 Jaar Cadeau

Origineel tegeltje 50 jaar cadeau

Bestel hier een tegeltje voor de verjaardag van de 50-jarige man of vrouw. Pas zelf het ontwerp aan in de bestelomgeving. Verander zelf de tekst, het ontwerp en voeg een foto toe van Sarah of Abraham.

tegeltje 50 jaar cadeau origineel

Geef als origineel cadeau een persoonlijk tegeltje

Op de homepage kun je gelijk je tegeltje ontwerpen. Hierbij kun je een bepaald frame kiezen voor het tegeltje en een hoofdtekst met een eventuele voetnoot. Het leuke is dat je gelijk een voorbeeld van je tegeltje kunt zien. Het bestelproces verloopt verder simpel en er zijn diverse betaalopties waaronder iDeal en diverse creditcards. Het tegeltje wordt binnen 24 uur thuisbezorgd.

Je kunt optioneel een frame of standaard voor je tegeltje kiezen. Daarnaast is het mogelijk om je tegeltje ook in stickerformaat te laten drukken. Ook kun je er voor kiezen om een haakje te laten monteren aan je tegeltje en het cadeau te laten inpakken.

Conclusie tegeltjes

Het tegeltje is een leuk cadeau dat er goed uitziet. De verpakking is stevig en ziet er goed uit. Ik krijg de indruk dat er bij tegeltjes.com gezellige mensen werken die hun best doen om een leuk product te leveren!

Ander Leuk Cadeau Idee

Zoek je nog een ander leuk cadeau idee? Wat dacht je van een persoonlijk straatnaambord. Het is een van de best verkochte cadeaus op deze site.

Straatnaambord Abraham Persoonlijk Cadeau