Is de 50-jarige helemaal gek van dieren? Dan is een kijkje bij een dierentuin achter de schermen een leuk cadeau. Maak samen met een dierverzorger het voer klaar en voer daarna de dieren zelf! Van onze leuke cadeaubonnen is dit wel echt een topper.

cadeau button

€ 59,90 Voor 2 personen

Lynx Dierentuin Rondleiding

50 Jaar Cadeau Dierentuin Rondleiding

In de dierentuin Zie-ZOO in Volkel krijg je de mogelijkheid om samen met een begeleider een kijkje achter de schermen te nemen. Naast het bereiden van het voer en het voeren van de dieren zelf mag je ook met een dier op de foto wanneer je dit graag wilt.

Deze cadeaubon is goed voor twee personen en je wordt ontvangen met koffie of thee met wat lekkers. Tijdens de rondleiding krijg je natuurlijk ook van alles te weten over hoe een dierentuin werkt en hoe je bepaalde dieren moet verzorgen. Na afloop van de uitgebreide rondleiding mag je uiteraard ook nog het park op eigen gelegenheid bezoeken. Deze dierentuin in Volkel is niet zo groot maar wel erg gezellig. Je komt allerlei dieren tegen die je in een standaard dierentuin niet gauw tegenkomt.

Sarah Abraham Dierentuin

Dierentuin Bezoek Cadeau

Aan deze cadeaubon kun je in de bestelomgeving een persoonlijke bericht toevoegen. Deze wordt na bestelling digitaal opgestuurd naar een emailadres naar keuze. De cadeaubon is een jaar geldig. Binnen dit jaar mag de 50-jarige zelf een datum plannen om de dierentuin te bezoeken. Met de cadeaubon krijg je een rondleiding die ongeveer 75 minuten duurt en krijg je ook toegang tot het park. Het park is het hele jaar geopend van maandag tot en met zondag.

Dierentuin 50 Jaar Cadeau

Liever een Andere Belevenis?

Zoek je nog andere leuke cadeaubonnen? In ons belevenissen overzicht staan nog meer leuke suggesties. Bijvoorbeeld een cadeaubon om te duiken, kitesurfen of een wijnproeverij meemaken.