Origineel overnachten in Valkenburg met diverse excursies, diner en ontbijt inbegrepen. Voor 2 personen. Onder andere een bezoek aan de steenkolenmijn en de kasteelruïne.

cadeau button

€ 179,00 Voor 2 personen

Abraham Sarah Ruine Valkenburg

Bezoek onder andere de Steenkolenmijn en de Gemeentegrot

Een mooie dag weg, inclusief overnachting, in het prachtige Valkenburg. In dit historische stadje in het zuiden van Limburg is veel te ontdekken. Wanneer je gebruik maakt van deze cadeaubon krijg je gratis toegang tot de steenkolenmijn, gemeentegrot, fluweelengrot en de kasteelruïne.

Overnachting Valkenburg Cadeau

Overnachting met Belevenissen Cadeau

’s Avonds is er een viergangendiner (inbegrepen bij de prijs),  inclusiefeen luxe ontbijtbuffet de volgende dag. Het hotel heeft vier sterren; een goede plek om even tot rust te komen. Het hotel ligt aan de rand van het centrum van Valkenburg. De omgeving leent zich ook prima voor een fiets- of wandeltocht.

Kamer Valkenburg
Hotel Valkenburg 50 Jaar

De cadeaubon voor deze overnachting is direct in de bestelomgeving te bestellen. Aan deze cadeaubon kun je makkelijk een persoonlijke boodschap toevoegen. Deze krijg je direct digitaal thuisgestuurd.

Restaurant Valkenburg 50 Jaar

Andere Overnachting Cadeaus

Zoek je nog andere originele overnachtingen? Bekijk ons overnachting overzicht dan eens. Blijf origineel overnachten in een kasteeltoren, havenkraan of bijvoorbeeld pipowagen met een gezellige houtkachel.