Bestel een originele fles wijn uit het geboortejaar van Sarah of Abraham. Een geweldig cadeau om te geven. Naast de fles wijn ontvangt u een echtheidscertificaat. Daarnaast kunt u de houten kist waarin de wijn geleverd wordt laten graveren met uw persoonlijke boodschap aan de jarige.

wijn collectie 50 jaar oud

Vanaf € 90,00

🚀 Snelle levering

💶 Veilig & vertrouwd betalen

50 Jaar Cadeau

Let op: De goedkopere wijnen van een jubileumjaar zijn vrij snel uitverkocht. Het kan dus zijn dat alleen nog duurdere wijnen beschikbaar zijn.

50 Jaar oude wijn cadeau

  • Bij deze wijn wordt een echtheidscertificaat geleverd. De wijn is daadwerkelijk afkomstig uit het genoemde jaartal;
  • De bekisting van de fles kan worden bedrukt met een persoonlijke boodschap en een embleem. Deze personalisatie kost 10 euro extra;
  • De fles wijn wordt geleverd in een rustieke houten kist die is ingelegd met houtwol;
  • Vanaf het jaar 1900 heeft dit bedrijf meer dan 20.000 flessen wijn op voorraad;
oude wijn persoonlijke boodschap

50 Jaar Oude Wijn Cadeau

Een oude fles wijn is uniek en leuk om te geven. Door de grotere vraag naar wijnen in een jubileumjaar (dus bijvoorbeeld 50 jaar geleden of 65 jaar geleden) zijn de wat goedkopere wijnen vaak snel uitverkocht. Wat later in het jaar zul je dus al snel meer dan 100 euro moeten neertellen voor een persoonlijke fles wijn.

Veel plezier met dit originele cadeau!

Een Leuk Alternatief Cadeau

verkeersbord persoonlijk abraham sarah 50

Wil je naast een fles wijn nog een ander leuk aandenken geven voor een 50-jarig jubileum? Wat dacht je van een persoonlijk verkeersbord. Dit bord is een van de bestsellers op deze website.