Cadeau 50 jaar man of vrouw: bestel hier een verkeersbord voor de verjaardag van Sarah of Abraham met een persoonlijke tekst. Binnen enkele werkdagen bezorgd en gratis verzonden.

verkeersbord 50 jaar cadeau
cadeau button

Vanaf € 64,95

Geef als origineel cadeau een verkeersbord cadeau

In de bestelomgeving kunt u dit verkeersbord naar eigen smaak vormgeven. U kunt uw eigen tekst toevoegen inclusief een aantal symbolen die op het verkeersbord gedrukt kunnen worden.

Het verkeersbord heeft een doorsnede van 30 centimeter en is een replica van een echt verkeersbord. Het bord is eenvoudig te bevestigen. Een mooi cadeau om een 50 jarig jubileum te vieren.

Allereerst kun je dit cadeau natuurlijk buiten ophangen naast een Sarah of Abraham pop. Na afloop van het 50-jarig jubileum kun je het bord een vast plekje geven (binnen of buiten) en kan er, door de hoge kwaliteit van het bord, nog lang van genoten worden: een mooie herinnering aan het jubileum van Sarah of Abraham.

persoonlijk verkeersbord sarah abraham 50

Verkeersbord voor Sarah of Abraham

Cadeau 50 jaar man: De naam of tekst die je ingeeft wordt haarscherp geprint op plaatstaal van hoge kwaliteit. Deze verkeersborden zijn dan ook gelijk aan de echte verkeersborden die je in Nederland ziet.

Je voegt eenvoudig je eigen naam toe en ook kun je symbolen toevoegen zoals bijvoorbeeld een motor, bierpul of voetbal. Dit maakt het cadeau nog net iets persoonlijker. Wanneer je je ontwerp naar tevredenheid hebt gemaakt kun je gratis een cadeaukaartje toevoegen aan het cadeau (maximaal 150 karakters).

Dit cadeau is vaak de volgende werkdag al in huis. Klik de bestelknop hierboven om exacte leverdata te zien.

gratis cadeaukaart

Alternatief Cadeau: Persoonlijk Straatnaambord

Wanneer je liever een straatnaambord cadeau geeft dan kun je die hier bestellen. Hieronder zie je een voorbeeld van het straatnaambord.

Straatnaambord Cadeau 50 Jaar