Persoonlijk Kristal met Foto Kado 50 Jaar Vrouw of Man

Kado 50 jaar vrouw: altijd lastig om te vinden. Misschien is dit wel leuk: laat hier uw eigen 2D of 3D foto in kristal maken voor de 50-jarige. Keuze uit verschillende opties en modellen.

cadeau button

Vanaf € 59,95

foto hart kristal cadeau 50 jaar

Een persoonlijk cadeau gegraveerd in glas

Geef een kristal ornament cadeau voor Sarah of Abraham. De foto wordt door middel van een bijzondere techniek in het glas geprint. Bij deze webwinkel bestaat de mogelijkheid om van uw 2D foto een 3D foto te maken en deze te laten printen in een stuk kristal. De 3D foto kost 10 euro mer.

Lever zelf een foto aan in hoge resolute en de medewerkers doen de rest. Naast de hartvorm zijn er nog andere vormen die gegraveerd kunnen worden.

De onderkant van dit hart is vlak zodat je deze rechtop kan zetten. De afmetingen zijn 6,5 bij 8 bij 3,5 centimeter.

glas cadeau gegraveerd 50 jaar

Naast het kristal kunt u nog accessoires bestellen zoals een LED plateau die de onderkant van het kristal verlicht. Vooral ’s avonds geeft dit een mooi effect.

led licht plateau glas cadeau

Kado 50 Jaar Vrouw Idee: Een leuk Aanvullend Cadeau

Naast dit mooie kristal kun je er nog voor kiezen om een leuk aanvullend cadeau te geven. Wanneer je zoekt naar kado 50 jaar vrouw idee dan is deze persoonlijke fles wijn wel leuk om te geven. Naast de grote keuze uit verschillende wijnen, kun je aan de wijn (of in sommige gevallen de bekisting van de wijn, een persoonlijke boodschap toevoegen en zelfs ook een eigen foto. Een erg persoonlijk, smaakvol en origineel cadeau om te geven dus!

wijn kist cadeau 50