Overlevingspakket 50 jaar vrouw: dit chocoladehart hoort er zeker in. Bestel hier je eigen hart met een foto of leuke tekst voor de 50-jarige.  Het ontwerp van je chocolade hart is naar eigen smaak (of op basis van sjablonen) makkelijk aan te passen.

Chocoladehart50JaarCadeau
cadeau button

Vanaf € 14,95

Wat is er nou leuker dan het maken, of ontvangen, van een eigen chocoladehart. Zeker als je het hart zelf ontworpen hebt. Wanneer je dit product bestelt heb je zelfs de mogelijkheid om zelf een foto of tekst toe te voegen.

Specificaties chocolade hart voor Abraham of Sarah

Het chocolade hart is ongeveer 13 bij 13 centimeter groot en weegt rond de 200 gram. De chocola die voor deze harten gebruikt wordt heet ´Callebaut´ en is afkomstig uit België. Deze chocoladefabrikant produceert zijn chocola op een eerlijke manier. Cacao boeren die betrokken zijn bij dit product krijgen een eerlijke prijs voor de grondstoffen die ze leveren. Deze chocola smaakt niet alleen lekker, maar is dus ook op een eerlijke manier geproduceerd.

Persoonlijk Chocoladehart Cadeau

Om je ontwerp te maken kun je bij je bestelling aangeven hoe je hart eruit komt te zien. Je kunt alleen een tekst of een foto met tekst op het hart laten drukken. Daarnaast zijn er een flink aantal sjablonen beschikbaar waar je de tekst of foto in kunt plaatsen. Nadat je ontwerp is afgerond kun je kiezen welke smaak chocolade je wil. Je hebt de keuze uit:

  • Melk met wit
  • Puur met wit
  • Geheel witte chocola

Wanneer je bestelling gereed is kun je aangeven of je een cadeaukaartje wil meesturen. Dit is vooral leuk wanneer je zelf niet op bezoek kunt bij de nieuwe 50-jarige, en in plaats daarvan je cadeau via de post opstuurt.

Veel plezier met dit cadeau en dat het de kersverse Abraham of Sarah mag smaken!

Review chocoladehart 50 jaar cadeau

YourSurprise.nl is zo aardig geweest om voor 50 jaar cadeau een gratis chocoladehart ter review op te sturen. Naast het chocoladehart heeft YourSurprise.nl nog veel meer chocoladecadeaus: deze kun je hier vinden.

Bestelling en Levering

Het bestellen van het cadeau gaat vrij simpel. Je voegt eenvoudig een foto toe en kiest een frame waarin deze geplaatst kan worden. Handig is dat de bestelsoftware zelf aangeeft of de foto van een goede kwaliteit is. De tekst is ook eenvoudig toe te voegen waarbij uit verschillende lettertypen gekozen kan worden. Het chocoladehart heb ik op vier oktober besteld en werd op acht oktober geleverd. Het weekend zat ertussen, vandaar een wat langere levertijd. YourSurprise probeert het cadeau in ieder geval binnen twee werkdagen te bezorgen. Het chocoladehart werd netjes verpakt geleverd en zonder factuur. In de bestelomgeving kun je een afleveradres instellen waardoor het chocoladehart rechtstreekst op te sturen is naar de gelukkige Sarah of Abraham.

chocolade hart verpakking 50 jaar cadeau

Verpakking van het Cadeau

Het chocoladehart is degelijk verpakt. Met noppenfolie en piepschuim zat het cadeau strak in de verpakking waardoor beschadigingen niet te verwachten zijn.

chocoladehart origineel cadeau 50 jaar

Het Chocoladehart zelf

Het chocoladehart is degelijk verpakt. Met noppenfolie en piepschuim zat het cadeau strak in de verpakking waardoor beschadigingen niet te verwachten zijn.

verpakking cadeaukaartje chocoladehart 50 jaar abraham sarah

De foto en tekst op het chocoladehart zien er prima uit. Helaas valt de scherpte wat tegen, maar printen op chocolade is uiteraard niet gemakkelijk!

Bulldog chocoladehart 50 jaar cadeau

De chocolade is mooi dik. Het opgestuurde chocoladehart heeft melkchocolade als bodem. Je kunt hiervoor ook puur of wit kiezen. De bovenkant, waar de afbeelding en tekst op gedrukt worden, is standaard wit.

De Smaak

De chocolade smaakt prima. Het smaakt een beetje zoals de kleine repen chocolade die je bijvoorbeeld bij de Jumbo kunt kopen. De chocolade in dit cadeau wordt bovendien op een eerlijke manier geproduceerd wat een leuke bijkomstigheid is.

chocolade doorsnede cadeau 50 vader moeder

Conclusie Chocoladehart Cadeau

Leuk cadeau om te geven aan de 50-jarige. De levertijd is snel, de verpakking is goed en het product ziet er leuk uit. Het chocoladehart heeft een prima prijs/kwaliteit-verhouding.

Alternatief Cadeau Idee

Overlevingspakket 50 jaar vrouw idee: het persoonlijke straatnaambord is een van de best verkopende producten op deze site. Een origineel cadeau om te geven aan Sarah of Abraham.

Straatnaambord Abraham Persoonlijk Cadeau