Zoek je een leuke belevenissen bon? Wat dacht je van een eerste vliegles. Bestel die van jou hier op vliegveld Teuge bij Apeldoorn. De jarige kan bij dit cadeau zelf het vliegtuig besturen.

cadeau button

€ 93,00

Vliegtuig Sarah Abraham

Zelf Vliegen in een Vliegtuig Belevenis Cadeau

Op vliegveld Teuge kun je Abraham of Sarah zijn of haar eerste vlucht laten maken. Deze belevenis begint met een ontvangst waarbij je ook de instructeur ontmoet. Vervolgens krijg je wat basiskennis te horen over het besturen van een vliegtuig. Eenmaal in de lucht mag je vervolgens zelf het vliegtuig besturen. Het opstijgen en landen neemt de instructeur voor zijn rekening.

Uiteraard heb je tijdens de vlucht tijd om foto’s en filmpjes maken. Dit vliegbedrijf beschikt over een AOC vergunning. Dit is een erkenning voor de veiligheid en betrouwbaarheid van het vliegbedrijf. Op de vlucht die je maakt zit een compleet verzekeringspakket, waaronder een WA- en ongevallenverzekering. Tegen een vergoeding kan de vlucht gefilmd worden met een Go Pro.

Zelf Vliegen Cadeau

Zelf Vliegen in een Vliegtuig

Vliegen 50 Jaar Cadeau

Na een korte introductie ben je 20 minuten in de lucht. Op zaterdag en zondag geldt er een weekendtoeslag van 10 euro. Vanwege slecht weer of onvoorziene omstandigheden (bijvoorbeeld brandweersurveillancevluchten) kan je vlucht worden uitgesteld. Uiteraard wordt je hier zo snel mogelijk van op de hoogte gebracht.

Deze belevenissen bon is twee jaar geldig. Binnen dit jaar mag de gelukkige zelf een dag uitkiezen om te vliegen. Deze vlucht is de gehele week te boeken. De bon wordt digitaal opgestuurd maar wordt ook fysiek verzonden. Aan de bon kan een persoonlijke boodschap worden toegevoegd. Het vliegen vindt plaats op vliegveld Teuge in Gelderland.

Belevenis Cadeau Vliegtuig