Belevenis cadeau man of vrouw: bestel hier de Lamborghini belevenis. Heeft de nieuwe 50 jarige altijd al willen rijden in een Lamborghini Gallardo? Dit is de kans om zijn of haar droom te verwezenlijken.

cadeau button

Vanaf € 79,00

Lamborghini 50 Jaar

Zelf Rondrijden in een Lamborghini

Met dit cadeau kan de 50 jarige een jeugddroom waarheid maken om in een Lamborghini Gallardo te rijden.

Dit cadeau is één jaar geldig. Wanneer de 50 jarige in de Lamborghini rijdt mag hij hiermee gewoon over de openbare weg rijden. Wel gaat er voor de zekerheid een instructeur mee. Altijd leuk wanneer mensen je nastaren omdat je in een gave auto rijdt. Natuurlijk is er ook nog even tijd om een paar mooie foto’s te maken.

Lamborghini Cadeau Sarah Abraham
Lamborhini Gallardo

Lamborghini Cadeau Belevenis

Deze specifieke Lamorghini is de Gallardo LP560. Hij gaat vanuit stilstand naar de 100 kilometer per uur in 3,7 seconden en heeft een topsnelheid van 325 km/per uur. Met zijn 553 pk komt er zeker ook een mooi geluid uit de uitlaat.

Je gaat zelf de openbare weg op met deze Lamborghini (onder begeleiding uiteraard). Je krijgt de kans om zelf 20 minuten met deze auto te rijden. Je moet wel in het bezit zijn van een geldig rijbewijs en minimaal 21 jaar oud zijn.

Lamborghini Motor Cadeau

Deze belevenis vindt plaats op verschillende locaties in Nederland. Geef deze belevenis cadeau voor een man of vrouw. Deze cadeaubon krijg je direct in je mailbox toegestuurd. Hij wordt ook fysiek verstuurd. Wanneer je op een werkdag voor 16.00 uur bestelt wordt hij dezelfde dag nog vezonden. Aan de cadeaubon kun je nog een persoonlijk bericht toevoegen. De cadeaubon is een jaar geldig.

Sarah Abraham Lambo